zmijka76 07.02.07, 16:58 Pozwolicie,ze dołączę do Was? Mam na imię Aga,3 dyszki na karku, mieszkam w podwarszawskim Piastowie i 28 lipca mam zostać mamą małego Lwiątka ;) Może spotkam się z którąś z Was na porodówce w Św. Zofii? :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ab_78 Zmijka witaj!!!!!! 07.02.07, 17:41 wchodz jak do siebie ja nie wiedzialam nawet ze masz na lipiec termin bo bym Cie wczesniej tu sciagnela!!!!! Odpowiedz Link
a.zaborowska1 Re: Zmijka witaj!!!!!! 07.02.07, 20:41 Witaj! Ja też mam na imię Aga trzydziestka idzie i mieszkam w podwarszawskiej Zielonce. Będe rodziła również w św. Zoffi. Tylko przez cc pod koniec czerwca. mój termin porodu 3 lipiec Odpowiedz Link
zmijka76 Re: Zmijka witaj!!!!!! 07.02.07, 20:54 No witajcie raz jeszcze dziewczynki! Ab - no ja tez nie wiedzialam, ze Ty w lipcu się rozdwajasz!!! :) Odpowiedz Link
f3f Re: Zmijka witaj!!!!!! 08.02.07, 07:36 cześć zmijka76 pozdrawiam z sąsiedniego Pruszkowa :D Odpowiedz Link
paola1979 Re: Puk, puk :-) 08.02.07, 09:19 Hej, to może my się spotkamy w Św. Zofii - 28 lipca 2007 (mam taki sam termin :)) Kasia Odpowiedz Link
zmijka76 Re: Puk, puk :-) 08.02.07, 09:37 f3 i Paola- no Was to witam szczegolnie serdecznie :):):) f3- w Pruszkowie mieszkałam przez 17 lat i tam pracuję ,więc mocno się integruję z tym miastem:) Wybierasz Wrzesin? Paola... No to poszalałyśmy razem w jednym okresie, co? :) Super, że masz termin na ten sam dzień :) Chociaz wiadomo, ze nie jest przesądzone, to może, może... się spotkamy:):):) Masz lekarza z Żelaznej? Odpowiedz Link
f3f Re: Puk, puk :-) 08.02.07, 10:25 zmijka76 napisała: > f3- w Pruszkowie mieszkałam przez 17 lat i tam pracuję ,więc mocno się > integruję z tym miastem:) Wybierasz Wrzesin? Ja w Pruszkowie mieszkam od listopada 2006, wieć za dobrze jeszcze nie znam tego miasta, sciągnął mnie tu mąż z Warszawy :) myślałam o szpitalu powiatowym na Armii Krajowej - nie wiem czy to ten nazywa się Wrzesin? ew. Warszawa ale jeszcze nie podjełam decyzji. Odpowiedz Link
zmijka76 Re: Puk, puk :-) 08.02.07, 16:32 tak - ten na Armii Krajowej to Wrzesin ( zreszta jedyna porodówka w Pruszkowie). ja mam tam najbliżej, ale chyba odwagi mi brakuje... Odpowiedz Link
f3f Re: Puk, puk :-) 09.02.07, 08:07 Ja tez się zastanawiam nad szpitalem… Jak zaczęłam czytać opinie to niestety prawie o każdym szpitalu dziewczyny piszą tyle samo dobrego co złego, dostałam już takiego mętliku w głowie, że stwierdziłam, że wiem, że nic nie wiem i prawdopodobnie zdam się na los :) tzn jak zacznę rodzić w Pruszkowie to wybiorę Wrzesinek a jak w Warszawie to pojadę do szpitala, w którym pracuje ginekolog do której chodzę – byłam już tam na ostrym dyżurze na początku ciąży jak miałam krwawienie. Żmijka a gdzie chodzisz do lekarza? Ja chodzę do kliniki dr Rogiewicza na Brzozowej i tam też chcę się zapisać do szkoły rodzenia ( można od ok. 28 -30 tygodnia ciąży), nie wiem nawet czy są inne szkoły w Pruszkowie? Odpowiedz Link
f3f Re: Puk, puk :-) 09.02.07, 08:08 już doczytałam, że masz lekarzy z Żelaznej :) więc pytania nie było :) Odpowiedz Link
zmijka76 Re: Puk, puk :-) 09.02.07, 12:25 f3f - Rogiewicz to dopiero ma ceny...uff... Słyszałam coś o szkole rodzenia w parku Sokoła w pałacyku, ale nie mam pewności czy jeszcze istnieje. Wg mnie najlepiej wybrac taką przyszpitalną... Pozdrawiam :) Odpowiedz Link
paola1979 Re: Puk, puk :-) 08.02.07, 13:01 Tak mam lekarza z Żelaznej (a nawet 2!) Ciażę prowadzi mi P.Kukulski, a USG robi M.Zioło - jestem bardzo zadowolona z obu Panów. Jedyny minus to taki, że za wszystko płacisz, ale jakość obsługi super. Pozdr. i mam nadzieję że do zobaczenia K. Odpowiedz Link
zmijka76 Re: Puk, puk :-) 08.02.07, 16:34 Ja tez mam 2 lekarzy z Żelaznej - dr Dukaczewską i dr makowskiego. O zioło tez słyszałam bardzo dużo pochlebnych opinii. No i minusy o których mówisz znam, bo tez za wszystko płacę :( Odpowiedz Link