latortura 15.03.07, 22:20 w tym: www.e-wozki.pl/sklep/index.php?p57,wozek-wielofunkcyjny-abc-design-astro-2007-tokio eh... piękny... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aurinko Re: dziewczyny zakochałam się w wózku ;) 16.03.07, 01:48 Mi się zupełnie nie podoba... Chyba nie znajdę wózka, który będzie spełniał moje oczekiwania :-( Odpowiedz Link
azbestowestringi Re: dziewczyny zakochałam się w wózku ;) 16.03.07, 08:54 mi tez sie nie podoba :) ale o gustach sie nie dyskutuje ;) najlepszy patent na wozek to przejecie starego wozka po znajomej, zobaczenie o co nam w tym wszystkim chodzi i kupienie na podstawie tych doswiadczen wlasnego wozka :) my tak zrobilismy i jak wiewiora miala 8 miesiecy, kupilismy jej wozek, ktory spelnial wszystkie nasze oczekiwania :) Odpowiedz Link
e-millie Re: dziewczyny zakochałam się w wózku ;) 16.03.07, 09:57 mi się wózek podoba, ale nie kupiłabym go ze względów praktycznych - biały kolor jest bardzo trudny w utrzymaniu, jeszcze lato ok, dziecko malutkie, piękna pogoda, ale jak przyjdzie jesień, to i dziecko będzie starsze, więc będzie bardziej brudziło wózek od wewnątrz i jesienna szaruga "doprawi" go z zewnątrz, więc jednak skłaniam się ku ciemniejszym kolorom. pierwsza córeczka miała granatowy (z granatowo-białą kratką) i spisał się na medal. gondola jest w stanie idealnym, więc będzie dla kolejnej córeczki, a spacerówkę kupimy na jesień/zimę, żeby nam gwarancja nie mijała przed czasem. Odpowiedz Link
ab_78 kwestia gustu, mnie sie nie podoba, sorry, ale 16.03.07, 11:26 dzieki Bogu kazdy / kazda kupuje taki ktory to wlasnie jej sie podoba. i tak ma byc. Zycze by sie sprawdzil i bys byla z niego zadowolona. Odpowiedz Link
ja-goda1 Re: dziewczyny zakochałam się w wózku ;) 16.03.07, 16:36 Szczerze powiedziawszy mi się też nie podoba, ale chwalić Pana, że mamy rózne gusta i upodobania, co wymusiło taką różnorodność na rynku i każdy może znaleźć coś dla siebie. Zresztą ja po pierwszym dziecku znielubiłam wózki wielofunkcyjne - wolę obszerną gondolę i lekką spacerówkę na później:) Odpowiedz Link
latortura Re: dziewczyny zakochałam się w wózku ;) 16.03.07, 19:37 ale ja jeszcze go nie kupuję, narazie się zastanawiam, debatuję ;) biały kolor też mnie ostrasza, ale lubię rzeczy inne, dziwne, więc nie będzie to napewno prosty, klasyczny wózek jakich mnóstwo na ulicy, zastanawiam się jeszcze nad VOLANT'em z firmy IMPLAST: www.e-wozki.nazwa.pl/sklep/index.php?p9,implast-volant-3-i-4 poprostu kocham ten wygląd spacerówki, taka elipsa, taki "inny" ;) albo MIKADO: www.wozki-mikado.pl/gfx/photo/ox-ford/oxfb01_big.jpg www.wozki-mikado.pl/gfx/photo/ox-ford/oxfb08_big.jpg Aż sama jestem ciekawa co wybiorę. Tak naprawde to dla mnie spory problem, nie mam porównania itd. Nie mam tez "po im dostac" wózka, choc przyznam szczezrze, planuje jedno dziecko i chciałabym dla Niego nowiutkie rzeczy. Jedynie jedna kuzynka ma małe dziecko i zgałasza chęć oddania mi wózka, ale to Tako, taki wielki a ja nie chce takich ;( Chce mały, zgrabny, modny i "inny" ;) pozdrawiam Odpowiedz Link
f3f Re: dziewczyny zakochałam się w wózku ;) 16.03.07, 20:04 wózek napewno jest orginalny ( zarówno kształt jak i kolorystyka) ale spacerółka wygląda dziwnie ... czy tam jest jakies oparcie na nóżki? czy sobie dyndają ?:) Odpowiedz Link
mira_iza Re: dziewczyny zakochałam się w wózku ;) 16.03.07, 21:44 Moim zdaniem ten pierwszy to brzydal :-) Ja chyba już się zdecydowalam na MIKADO OXfOrd - 3 fukcyjny (gondola, spacerówka i montowany na stelażu fotelik). Mieszkam w Łodzi i tu znalazlam sklep, w którym calość kosztuje 980PLN - to chyba do przyjęcia. Odpowiedz Link
mimi1976 latortura 16.03.07, 22:21 mi sie podobaja, sprawdzilam inne modele na ebayu i jest duzy wybor. Jesli szukasz bardzo oryginalnego wozka to sprawdz firmy stokke model xplory - moim zdaniem jest wyjatkowy ale niestety dosyc sporo za ta oryginalnosc trzeba zaplacic:) Ja nadal jeszcze nie zdecydowalam Pozdrawiam Odpowiedz Link
aurinko A co myślicie o tym? 16.03.07, 22:25 www.wyprawki.pl/atlantic-kolor-p-480.html Nie zakochałam się, ale wciąż szukam...chociaż jakaś wybredna jestem :-/ Odpowiedz Link
babajagaa Re: A co myślicie o tym? 17.03.07, 11:37 Poczatkowo tez myslalam o tym wozku,ale bardziej spodobaly mi sie wozki deltim a teraz roan hugo deltim.com.pl/voyager005.htm roan.pl/index1.html Odpowiedz Link
edzia.79 Re: ciezkie 17.03.07, 17:00 Jak dla mnie za ciezkie :( Ja szukam jakiegos do 10 kg.Moze macie cos na oku?? Mysle o spacerowce + miekka gondola Odpowiedz Link
aurinko Re: ciezkie 17.03.07, 17:18 edzia.79 napisała: > Jak dla mnie za ciezkie :( > Ja szukam jakiegos do 10 kg.Moze macie cos na oku?? > Mysle o spacerowce + miekka gondola Na pewno odpada z pompowanymi kołami, być może z wagi do 10kg będą raczej trójkołowce na stelażu aluminiowym, przy lekkich wózkach cena niestety znacząco idzie w górę. Ten akurat jest trochę cięższy - 11,5kg ale czy chodzi Ci o mniej więcej taką spacerówkę z nosidłem dla noworodka? www.bobowozki.pl/product_info.php?cPath=1&products_id=696 Odpowiedz Link
aurinko Re: A co myślicie o tym? 17.03.07, 17:11 Deltima Voyagera oglądałam, na początku w miarę mi się podobał, ale na żywo wydał mi się jakoś nisko osadzony. No i ciężkie są, to fakt. Ale wszystko wskazuje na to, że jak Mała się urodzi, to albo będę mieszkała gdzie indziej, albo nie będę już mieszkała sama, więc zmieniają mi się trochę potrzeby co do wózka. Odpowiedz Link