Dodaj do ulubionych

Chyba czas na watek przyklejony "URODZILY"

24.05.07, 11:06
Mysle ze mozna juz zalozyc taki watek,a przy okazji moze by sie znalazly
chetne do ktorych mozna by pisac esy w razie urodzenia i poinformowania
pozostalych.Watek moze przykleic tylko modratorka ale cos jej ostatnio nie
widze na forum
Obserwuj wątek
    • asia19813 Re: Chyba czas na watek przyklejony "URODZILY" 24.05.07, 11:34
      oj to już, ;)
      czerwcówki zaczęły szybko
      • aurinko Re: Chyba czas na watek przyklejony "URODZILY" 24.05.07, 11:57
        Przydałoby się, zwłaszcza, że sporo cc będzie a wiadomo, że planowane cc zawsze
        przed terminem porodu jest.
    • latortura Re: Chyba czas na watek przyklejony "URODZILY" 24.05.07, 12:07
      dziewczyny nie moge czytac takich postow bo zaraz sie wzruszam...

my naprawde zaniedlugo bedziemy rodzic...
      bedziemy kolejno wklejac zdjecia, wpisywac imionka, wagi itd,

ja nadal nie wierze, ze niebawem bede trzymala w ramionach moje pierwsze
      dzieciatko, mojego...syna... Boze, jak to brzmi...

no i juz rycze.........
      • babajagaa Re: Chyba czas na watek przyklejony "URODZILY" 24.05.07, 12:18
        No teraz to ja tez sie wzruszylam,i pomyslec ze dopiero co wklejalam fotki
        ledwo widocznego brzucha,pierwsze usg,nie moglam sie doczekac pierwszych
        kopniaczkow a teraz mozna juz centymetr obcinac jak to w wojsku i liczyc dni a
        nie miesiace..ja jeszcze 54dni chyba ze male sie pospieszy,dlatego mysle ze juz
        czas na taki watek.
      • pipi_bipika Re: Chyba czas na watek przyklejony "URODZILY" 24.05.07, 12:20
        O mój Boże... No racja. Teraz już wszystko może się zdarzyć. Zwłaszcza, że
        termin mam na 3 lipca... Ale ja zamiast takiego uroczego wzruszenia, o którym
        pisze Latortura czuję raczej lęk. Taka mała panika - czy wszystko mam, czy
        zdążę do szpitala, jak sobie poradzę. Nie ma godziny bym nie myślała o moim
        syneczku, ale na razie to jakiś kosmos dla mnie... Jakbym grała w jakimś
        filmie. pewnie minie jak wezmę Gucia na ręce i mocno przytulę do siebie...
        Proponuję, by do zbierania numerów tel zgłosiła się jakaś kobietka z terminem
        na koniec lipca. Bo ja jestem jedną z pierwszych w kolejce (choć wiadomo, że to
        różnie bywa) i pewnie szybko poświęcę się maleństwu i nie będę mogła tak często
        zaglądać na forum, by przekazywać info. Pozdrawiam
        • latortura Re: Chyba czas na watek przyklejony "URODZILY" 24.05.07, 12:26
          no, pipi ja ten sam termin ;(
          tez mam leki, brrr
          jeszcze tylko kilka rzeczy mi brakuje

Boze, ostatnio mysle o tym, jak to moje dziecko bedzie wygladalo, jestem taka
          ciekawa,
          smieje sie zawsze i mowie mojej mamie, ze przeciez moze mi sie "nie
          spodobac" ;) i co wtedy ? ;)

a moja mama na to: zobaczysz jak dostaniesz dziecko na rece, spojrzysz na nie
          i juz sie zakochasz do konca zycia...
          eh...
          no wlasnie...do konca zycia !!!
        • babajagaa Re: Chyba czas na watek przyklejony "URODZILY" 24.05.07, 12:26
          Wydaje mi sie ze wystarcza 3 dziweczyny ktore podadza numer tel i do nich
          bedziemy wysylac esy,chyba ze wszystkie trzy znajda sie w jednym czasie na
          porodowce hehe.
          • enya81 Do babajaga 24.05.07, 13:07
            Ja równiez mam taki sam termin jak Ty i nie pamietam gdzie chciałas rodzic ale jesli na Tysiącleciu to może sie spotkamy na porodówce hehe. Ponoć we dwoje raźniej ;) Własnie sobie zdałam sprawę, że to juz naprawdę niedługo i przeszedł mnie lekki dreszczyk.
            • babajagaa Re: Do babajaga 24.05.07, 13:15
              Ja rodze na Mickiewicza,no chyba ze przed 37tyg mnie cos zlapie to wtedy na
              parkitce-tak mi gin powiedzial bo tam maja oddzial wczesniaka,a ja mam miekka
              szyjke wiec chcialabym chociaz do 37 dotrzymac
    • aga_n20 Re: Chyba czas na watek przyklejony "URODZILY" 24.05.07, 16:22
      ja mam termin pod koniec lipca więc w miarę możliwości mogłabym wpisywać na forum
      • edzia.79 Re: Chyba czas na watek przyklejony "URODZILY" 24.05.07, 17:14
        Aga to musisz podac numer wtedy wszystkie wpisza go do telefonow i jak urodza to dadza ci znac:)

hihi czuje sie na naszym forum jak w jednej wielkiej rodzinie.
        zupelnie co innego niz na ogolnych forach np.na CIAZA I POROD gdie wszyscy szukaja okazji zeby tylko sobie dogryzc.

Ja tez nie moge sie doczekac malenkiej ale ostatnio w hurtowni dzieciecej byly dziewczyny z noworodkami i te maluchy tak plakaly ze ja zaczelam sobie przypominac jaki to czlowiek jest bezradny...brrr juz zapomnialam jakie to uroki bycia mama niemowlaka.Ze starszakiem jest wszystko jasne,wiadomo o co mu chodzi a teraz wszystko od nowa.
        Zaczyna mnie to powoli przerazac.Juz chce urodzic,najgorsze jest oczekiwanie na skurcze i wsluchiwanie sie w organizm.ech...
    • lajla84 Re: Chyba czas na watek przyklejony "URODZILY" 24.05.07, 19:54
      Ojej, a ja dopiero co się zarejestrowałam na forum, a tu za niedługo trzeba
      rodzić. Żałuję, że nie zrobiłam tego wcześniej, bo super jest tak pogadać z kimś
      kto Cię idealnie rozumie i wie co przeżywasz!
      Mimo wszystko cięszę się, że jestem z Wami, bo rzeczywiście jesteście jak jedna
      wielka rodzina!!! Do której zaliczam się teraz i ja!
      Trzymam kciuki za wszystkie lipcóweczki i szybkiego oraz łatwego porodu życzę!!!
    • e-millie Re: Chyba czas na watek przyklejony "URODZILY" 24.05.07, 20:18
      myślę, że rzeczywiście już czas...
      z numerami telefonów proponuję, żeby przynajmniej dwie dziewczyny się
      zdeklarowały, jedna z początku lipca, jedna z końca - wówczas mamy większe
      szanse, że obie jednocześnie z forum na jakiś czas nie znikną. ja mam termin na
      początek lipca, więc mogę być jedną z nich.
      i jeszcze moja propozycja dzielenia się numerem telefonu. żeby nie zamieszczać
      go na necie, proszę wszystkie zainteresowane dziewczyny o maila na mój gazetowy
      adres (e-millie@gazeta.pl), w temacie wpisujcie "nr tel", a ja Wam w odpowiedzi
      wyślę nr komórki i będę w pełnej gotowości do przekazywania radosnych wiadomości
      od świeżo upieczonych mam.
      co Wy na to?
      pozdrawiam :)
      e-millie

border="0"
      src="https://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20729;29/st/20070706/dt/6/k/94d7/preg.png"></a>
      • edzia.79 Re: e-milie 24.05.07, 21:46
        Zobacz czy udalo mi sie wyslac-nigdy nie wysylalam w ten sposob wiec nie wiem czy zrobilam dobrze.

Jak wyslalam to pusc mi sygnal z komorki a ja zapisze sobie Twoj numer.
        Zostaw mi wiadomosc na tym watku :)
        • babajagaa Re: e-milie 25.05.07, 07:48
          No to jeszcze jedna chetna z terminem na koniec lipca,ja mam w polowie od 11do
          18 jak nikt sie nie zglosi to piszcie do mnie,a jak sie znajdziemy razem w
          szpitalu z emilie to bedzie problem,dlatego lepiej ktos z konca.
          • edzia.79 Re: e-milie 25.05.07, 10:23
            Juz wpisalam Twoj numer.Czekaj na sygnal w polowie lipca :)
    • e-millie numer wysłany do nast. forumowiczek :) 25.05.07, 09:53
      burda3
      anutka25
      babajagaa
      katx1
      asia19813
      edzia.79

jeśli któraś nie dostała, proszę o info. jak jeszcze ktoś jest chętny, proszę o
      maila.

pozdrawiam :)))
      e-millie
      • babajagaa Re: numer wysłany do nast. forumowiczek :) 25.05.07, 10:30
        Ja otrzymalam,dzieki,czekamy na nastepny numer
        • aurinko Re: numer wysłany do nast. forumowiczek :) 25.05.07, 11:01
          Ja mam termin na początku lipca (a nawet kilkakrotnie powtórzyl się na 29
          czerwca), poza tym całkiem możliwe, że pojadę wcześniej, między innymi dlatego,
          że wczoraj zdiagnozowano mi zatrucie ciążowe i nie wiem co będzie dalej (w
          poniedziałek idę do swojej lekarki), więc chciałabym być z kimś w kontakcie na
          wypadek jakbym wylądowała w szpitalu przed terminem. Która chętna?
          • e-millie Re: numer wysłany do nast. forumowiczek :) 25.05.07, 11:26
            napisałam na priva, masz mój numer, dawaj znać, a my trzymamy za Ciebie kciuki,
            żeby wszystko było w porządku!
            pozdrawiam gorąco,
            e-millie

p.s. no może nie tak gorąco w te upały ;)
            • kamsi Re: numer wysłany do nast. forumowiczek :) 25.05.07, 12:51
              E-milie, wysłałam do Ciebie na maila gazetowego wiadomość z prośbą o numer
              telefonu, chociaż teraz właśnie sobie myślę, że nie wpisałam chyba nic w
              temacie - nie wykasowuj tego maila z automatu, jakby rzeczywiście nie był
              zatytułowany, to przeoczenie:)
              Ja mam termin na koniec lipca, ale nie zgłaszam się na skrzynkę kontkatową, bo
              nie mam internetu, jedynie w pracy, i w okolicach porodu trudno będzie mi mieć
              odpowiednio częsty dostęp do forum:(
              • e-millie Re: numer wysłany do nast. forumowiczek :) 25.05.07, 12:59
                wysłałam mój numer :)
      • narttu Re: numer wysłany do nast. forumowiczek :) 25.05.07, 18:56
        ja tez poprosze o tel :)
    • asia19813 Re: Chyba czas na watek przyklejony "URODZILY" 25.05.07, 11:41
      dostałam, dzięki, Pozdrawiam
      • latortura Re: Chyba czas na watek przyklejony "URODZILY" 25.05.07, 21:01
        e-millie ja tez zaraz napisze prosbe o twoj nr, chociaz...ja tez mam termin na
        poczatek lipca wiec nie wiem czy w tym samym czasie nie bedziemy "zajete" ;)

nie ma chetnej z konca lipca ?
    • aga_n20 Re: Chyba czas na watek przyklejony "URODZILY" 27.05.07, 21:32
      ja mam termin na 23 lipca więc mogę się zgłosić na ochotniczkę numery podajcie
      mi na maila gazetowego a ja wam puszczę smsa z moim numerem aga_n20@gazeta.pl
      • babajagaa Re:do aga_n20 28.05.07, 11:52
        Wyslalam maila do ciebie,czekam na numer
        • aga_n20 nr telefonu wysłałam 28.05.07, 14:36
          Wszystkim kobietkom które do mnie napisały na maila wysłałam numer telefonu
          mailem pozdrawiam
      • daisy233 Re: Chyba czas na watek przyklejony "URODZILY" 28.05.07, 13:02
        ja mam termin na 28 lipca, chętnie zgłosiłabym się na ochotniczkę, ale u mnie
        na wsi internet nie zawsze działa, a w pracy to chyba mnie już nie będzie :)
        • aldona784 Re: Chyba czas na watek przyklejony "URODZILY" 28.05.07, 15:57
          Wątek już sie przydał !!! Sani 14 juz ma po drugiej stronie brzucha swojego
          synka. ;-)
          • babajagaa Re: Chyba czas na watek przyklejony "URODZILY" 28.05.07, 17:33
            Racja,tylko nie ma kto przykleic watku,moderatorka sie nie pokazuje na naszym
            forum a nikt inny nie ma takiej mozliwosci,bedziemy musialy jakos sobie radzic
    • agatka_1979 Re: Chyba czas na watek przyklejony "URODZILY" 29.05.07, 09:43
      hej! ja też mogę się zaoferować...termin mam dzień przed aga_n20 - 22 lipca,
      ale wiecie - różnie bywa..jak któraś się wcześniej "rozdwoi" to zawsze będzie
      ta druga ;-) no chyba że obu nam się trafi wcześniej ;-) ale jakby co - jeśli
      chcecie - moj mail gazetowy agatka_1979@gazeta.pl, możecie podsyłać Wasze
      numery, a ja odeśle mój...
      astanawałyście sie jak to rozwiązać jeśli moderatorka się nie pojawi?
      • babajagaa Re: Chyba czas na watek przyklejony "URODZILY" 29.05.07, 10:32
        Chyba kazda bedzie miala osobny watek urodzeniowy,a nie bedzie jednego gdzie
        bedziemy wpisane wszystkie.Jak mozesz to napisz mi na maila twoj nr,telefonu-
        bede miala juz 3 ichyba starczy
        • agatka_1979 Re: Chyba czas na watek przyklejony "URODZILY" 29.05.07, 11:41
          posłałam na gazetowego maila...mam nadzieję że dotarł ;-) pozdrawiam!
          • babajagaa Re: Chyba czas na watek przyklejony "URODZILY" 29.05.07, 11:44
            ok,jest dzieki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka