spodnica_w_kratke 15.06.07, 11:28 zakladam, ze to Male sie przesuwa (36 tydz)i stad takie nieprzyjemne i bolesne odczucia, ale czasem, jak zaboli to az kroku zrobic nie moge, a dzis nawet lezenie srednio pomaga. Miala tak ktoras z Was? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yvonne79 Re: bolsene klucie w dole brzucha 15.06.07, 11:37 Dzisiaj nad ranem obudziłam się z takim kłuciem w dole brzucha. Postanowiłam pójść do toalety i ciężko mi było iść. Teraz już przeszło. Ginekolog mówiła, że teraz już tak może być (skurcze macicy), więc się nie przejmuję. Odpowiedz Link
edzia.79 Re: bolsene klucie w dole brzucha 15.06.07, 12:03 mnie tez brzuch cmi teraz prawie caly czas. wydaje mi sie ze moja mala zeszla glowka do kanalu,a poniewaz ma w zwyczaju ssanie paluszkow to jak dodatkowo wklada pale do buzi to mnie to potworniernie boli a czasami rowniez szczypie-wiec to moze jakas zabawa twojego maluszka??? Odpowiedz Link
lajla84 Re: bolsene klucie w dole brzucha 15.06.07, 13:22 Mnie od wczoraj boli z prawej strony pod brzuchem, a raczej właśnie kłuje. Z tą tylko róznicą, że jak siedzę to wszystko jest ok. Jak chodzę to wtedy. Ale wydaje mi się, że jest to spowodowane tym, że obniżył mi się brzuszek i dzidzia poprostu na coć uciska. Odpowiedz Link
babajagaa Re: bolsene klucie w dole brzucha 15.06.07, 14:54 Ja od jakiejs godziny czuje co chwile pozadne uklucie w dole,doslownie w pochwie (sorki za doslownosc)a maly strasznie sie wierci od rana,moze tez przemieszcza sie glowka do kanalu rodnego,czy to tak mozna odczowac?a rusza sie we wszystkie strony Odpowiedz Link