Dodaj do ulubionych

Mamy rozbite auto:(

24.06.07, 13:07
Kurcze mój mąż dziś wyjeżdżał z bramy i nie spojrzał w lewo i wjechał w inny
samochód:( Mamy rozwalony zderzak i reflektor i nie wiadomo czy jeszcze się
coś nie okaże, poza tym jesteśmy stówę do tyłu za mandat. Na szczęście nic sie
nikomu nie stało, ale teraz auto może być w każdej chwili potrzebne i powinno
być sprawne, a nie stać w warsztacie:( Trzymajcie kciuki żebym nie zaczęła
rodzic jak nie będzie samochodu, bo inaczej to mnie chyba mąż do szpitala na
plecach zaniesie, a mam do niego 20 km. Ale się nam niedziela zaczęła:(
Obserwuj wątek
    • edzia.79 Re: Mamy rozbite auto:( 24.06.07, 13:50
      Oj ale kiepsko!!!!

no nic sie niestresuj moze uda sie naprawic przed porodem.
      ale co nie jezdzi wogole?? moze usterki nie sa takie straszne???

jakby co to popros kogos znajomego z autem zeby mogl wam pomoc w razie akcji.
    • bobimax Re: Mamy rozbite auto:( 24.06.07, 14:37
      współczuję, wiem co to jest bycie bez samochodu jakiś tydzień (też niedawno
      mieliśmy rozbity samochód), oby w tym czasie nie było żadnych niespodzianek. A
      jeżeli się przytrafi, to niestety taksówkarz sobie jakiś zarobi.
    • lajla84 Re: Mamy rozbite auto:( 24.06.07, 14:50
      No to rzeczywiście nic fajnego. Najważniejsze, że Wam się nic nie stało, bo to
      by dopiero były stresy. Autko się szybko naprawi, a Ty też jakoś przetrwasz ten
      czas! Powodzenia!
    • ridibunda Re: Mamy rozbite auto:( 24.06.07, 19:53
      Dzięki dziewczyny za wsparcie, okazało sie że nie jest tak źle, da sie jeździć,
      maż coś tam poprzykręcał pod spodem i na razie przód trzyma się kupy, jutro
      zaczniemy załatwiać wszystko żeby jak najszybciej naprawić szkody i żeby auto
      było w pełni sprawne. A moja koleżanka z terminem 2 tygodnie przede mną właśnie
      urodziła córeczkę:)
      • yvonne79 Re: Mamy rozbite auto:( 24.06.07, 20:04
        No to super, że możecie jeździć. Przynajmniej nie będziesz się dodatkowo
        stresować. Pogratuluj koleżance :)
        Trzymaj się :) Pozdrawiam
    • bozena.br.0307 Re: Mamy rozbite auto:( 25.06.07, 11:54
      Oj! To nieciekawie :( Oby szybko zostało naprawione to Wasze autko. pozdrawiam
    • ja-goda1 Re: Mamy rozbite auto:( 25.06.07, 12:31
      Słuchaj a nie możecie odłożyc naprawy na później - o ile suto jest sprawne
      technicznie, bo z opisu zrozumiałam, że to sprawy blacharsko-malarskie. Jesli
      konieczna będzie naprawa to pogadajcie ze znajomymi, z rodziną, na pewno ktoś
      zrozumie i w razie gdyby się zaczeło pożyczy auto. Pomyślcie nad planem B, bo
      szkoda, żebyś myślała o sprawach samochodu i zamartwiała się teraz gdy powinnaś
      się skupic na sobie i dziecku.
      Pozdrawiam, na pewno będzie dobrze:)
      • ridibunda Re: Mamy rozbite auto:( 25.06.07, 12:48
        Dzięki za zainteresowanie:)
        No właśnie nie wiemy czy to tylko sprawy blacharsko-malarskie czy coś jeszcze,
        dobrze że jeździ ale zderzak trzyma się na słowo honoru i boimy sie że nam
        gdzieś po drodze odpadnie razem ze światłem i może czymś jeszcze;) Dziś już
        ochłonęłam i patrzę na to trzeźwiej, wczoraj się strasznie zdenerwowałam bo mąż
        jechał a ja stałam w oknie i wszystko widziałam, jak wjeżdża w kogoś i coś mu
        odpada z auta brrr. Najważniejsze ze wszyscy cali i zdrowi, teraz musimy
        poradzić się fachowców, znajomy obejrzy i sprawdzi czy coś sie więcej nie
        uszkodziło i poradzi co robić.
        Jeszcze raz dziękuję za wsparcie, naprawdę miło jak ktoś podniesie na duchu.
        Pozdrawiam, miłego tygodnia.
        • a.l.a.s.k.a77 Re: Mamy rozbite auto:( 25.06.07, 12:59
          Z tego co piszesz to raczej z takim uszkodzeniem mozna spokojnie pojeździć. Mój
          mąż w sobote rozgrzebał auto i siedział w garażu cały dzień. Gdybym nagle
          zaczęła rodzić to musielibyśmy kogos prosić o pozyczenie nam samochodu:))) A
          tak na marginesie to gdzie rodziła Twoja koleżanka?
          • ridibunda Re: Mamy rozbite auto:( 25.06.07, 13:07
            W Sanoku. Ona nie z naszych stron:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka