izoola 10.09.07, 11:25 czy kazdy kaszel u 7tyg maluszka oznacza cos niedobrego? mala lezy i przysypia i co jakis czas kaszle, jest 1,5 godz po karmieniu wiec nie jest to krztuszenie sie. temp nie ma, kataru tez, czy powinnam sie martwic tym kaszlem? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kurdkowa Re: a propo kaszlu 10.09.07, 12:32 U mojej tez sporadycznie się to zdarza i myslę, że to ślina;) Odpowiedz Link
becik_l79 Re: a propo kaszlu 10.09.07, 22:36 u mojej też...gdzieś przeczytałam, że w ten sposób + kichanie dzieci oczyszczają swoje drogi oddechowe z pyłków, kurzu itp itd więc się nie martwię. Faktycznie Młoda kaszle jak jest blisko dywanu siedząc na lezaczku...Buźka, Beata Odpowiedz Link
sylpal13 Re: a propo kaszlu 11.09.07, 08:30 mój Mały też czasami kaszle, też sie na początku martwiłam, ale uznałam że to oczyszczanie Odpowiedz Link
ja-goda1 Re: a propo kaszlu 11.09.07, 08:44 Tak jak dziewczyny piszą, to oczyszczanie dróg oddechowych z pyłków i śmieci fruwających w powietrzu. W końcu po to właśnie wykształcił się odruch kaszlu. Dla uspokojenia podam do statystyki ze nasz Filip też namiętnie kicha i kaszle:) Odpowiedz Link