zorkaa 14.09.07, 16:43 dziewczyny, poradźcie, bo ja nie mam zielonego pojęcia jaki śpiworek kupic niuniowi do wózka. na allegro widziałam wełniane i polarowe. które lepsze? i na co zwaracac jeszcze uwagę przy zakupie takiego cuś? pozdrawiam ania Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edzia.79 Re: śpiworek do wózka 14.09.07, 17:06 a nie masz w komplecie z wozkiem? ja mam taki ochraniacz i w czasie mrozow bede okrywac pod spod kocem. mysle ze polarowy wystarczy bo i tak bedzie maluch mial kombinezon. Odpowiedz Link
aga_n20 Re: śpiworek do wózka 14.09.07, 21:20 Ja po starszaku mam śpiwór "mumia" w środku jest polarowy z firmy Alvi, jest super może nie jest tani -ale ja go sama nie kupowałam tylko dostałam w prezencie a tak wygląda milimali.pl/product_info.php?cPath=1_194&products_id=103&osCsid=4b38f860f0659aa881810e8298ab8aae Odpowiedz Link
bubunia1 Re: śpiworek do wózka 14.09.07, 21:33 Ja kupiłam na allegro poduszkę i kołdrę do wózka. Poduszka jest mięciutka i płaska i głowa "nie lata" a kołderka bardzo miła i ciepła - chyba wygodniej z kołdrą niż ze śpiworkiem, bo tak jak Edzia mam też w razie mrozów pokrowiec na wózek. Odpowiedz Link
zorkaa Re: śpiworek do wózka 14.09.07, 23:06 no ja mam pokrowiec, ale jakoś nie wydaje mi się on dobrym zabezpieczeniem przed zimnem. może tak myślę, bo sama jestem straszny zmarźluch i zawsze zimą chodzę zakutana, a wiadomo, że jak się śpi i nie rusza to jest zawsze jeszcze zimniej. dlatego pomyślałam dodatkowo o śpiworku. Odpowiedz Link
ajila32 Re: śpiworek do wózka 15.09.07, 09:16 ja mam dużą gondolę, więc bede na pewno długo z niej korzystała, zwł że ma regulowane oparcie. jest pokrowiec, oprócz tego mam juz gruby kocyk i kombinezon na małą i kołderkę której używam na chłodniejsze dni. śpiworek wiec chyba jest już zbędny.. Odpowiedz Link
edzia.79 Re: śpiworek do wózka 15.09.07, 11:12 zorkaa ale przeciez zalozysz maluchowi kombinezon,na to cieply koc i ochraniacz od wozka i wystarczy. Odpowiedz Link
babajagaa Re: śpiworek do wózka 15.09.07, 11:15 My tez juz mamy kombinezon.maly dostal od babci pzrywiozla z Zakopanego,mysle ze to wystarczy i do przykrycia kocyk i ochraniacz tak jak pisze edzia Odpowiedz Link