uuuaa 19.11.07, 08:26 oraz dziewczyny z okolic,może i my wkońcu wypiłybyśmy kawe,nie tylko wirtualnie....ILE NAS JEST???????? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamamama2 Re: Drogie Olsztynianki 19.11.07, 13:32 Ja jestem z Olsztyna!!!!!!!!! mieszkałam tam 18 lat. Strasznie lubię Olsztyn i kiedyś tam wrócę. Teraz czasem odwiedzam przyjaciół. Jak będę się wybierac dam znać! Uściski krajanki! Odpowiedz Link
grabkosia Re: Drogie Olsztynianki 19.11.07, 14:54 Cześć dziewczyny, ja z Iławy, więc niedaleko, ale jak pisałam wcześniej urodziłam w Olsztynie i już zawsze będę to miasto mieć w swoim sercu. Z resztą moja siostra mieszka w Olsztynie, więc często bywam, bywałam...Teraz dopiero wybieramy się w maju. Pozdrwaiam serdecznie wszytkie mamy warmińsko-mazurskie i nie tylko:)) Odpowiedz Link
zumali Re: Drogie Olsztynianki 19.11.07, 16:40 Jestem od 8 lat w Olsztynie :) Melduje sie :) Odpowiedz Link
uuuaa Re: Drogie Olsztynianki 19.11.07, 22:07 Witam Was do tej pory wpisane warmińskie (i nie tylko) dziewczyny,jednak coś mi mówi że jest Nas więcej.....czekamy Odpowiedz Link
green40 Re: Drogie Olsztynianki 20.11.07, 09:44 Ja jestem z sierpniówek, ale rodowita olsztynianka i lubię Wasze otwarte forum. Teraz przeniosłam się do domku pod Olsztynem (Wójtowo) i piszę się na kawę:) Odpowiedz Link
zumali Re: Drogie Olsztynianki 21.11.07, 22:29 Podbijam watek:) Ja tez mieszkam teraz pod Olsztynem i niestety od dwoch tyg nigdzie nie moge sie ruszyc, bo auto mi padlo :( Mysle, ze jak uda nam sie zorganizowac spotkanko, to juz bede zmotoryzowana. Odpowiedz Link