devote 29.07.03, 04:05 czy ktos z was oglada filmy w divix na komputerze? wiem wiem zaraz odezwa sie glosy ze to piractwo itd ale ciekaw jestem ile osob tak oglada filmy.bo ja tak. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ignatz Re: filmy w divix na komputerze 29.07.03, 09:41 Ja TYLKO tak oglądam i robię to tak często jak tylko mogę. E tam piractwo, po obejrzeniu filmu zaraz go kasuję ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: filmy w divix na komputerze IP: *.chello.pl 29.07.03, 10:00 ja tak robie po pierwsze moge sobie wyszukac filmy, ktorych nigdzie indziej nie zobacze po drugie to rzadka mozliwosc zobaczenia filmu w wersji oryginalnej i bez lektora niesciagam tylko nowych filmow jezeli mam mozliwosci wyboru wole pojsc do kina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fs Re: filmy w divix na komputerze IP: *.dip.t-dialin.net 29.07.03, 11:02 jasne Odpowiedz Link Zgłoś
devote Re: filmy w divix na komputerze 30.07.03, 00:29 dzieki za odpowiedzi bo ja mieszkajac za granica nie mam innej mozliwosci ogladania polskich filmow a divix mi na to pozwala.zciagne z sieci i mam :) Odpowiedz Link Zgłoś
devote Re: filmy w divix na komputerze 04.08.03, 01:49 szukam polskich filmow w divix jak ktos ma cos na wymiane to niech napisze na fantomasz@hotmail.com Odpowiedz Link Zgłoś