patrice7 26.11.07, 11:05 Dzis Malwina obudziła mnie w nocy 11 razy!!! Dreczącej Pani bardzo dzieujemy:))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
silvii Re: Nowy rekord :) 26.11.07, 11:07 buziak dla niej za pomyslowosc i dla ciebie za wytrwalosc... :) Silvii & Dan Odpowiedz Link
asia19813 Re: Nowy rekord :) 26.11.07, 11:10 Zyjesz, pewnie wiaderko kawy by sie przydało? A czy coś dolega Malwince? Odpowiedz Link
babajagaa Re: Nowy rekord :) 26.11.07, 11:12 a wiesz chociaz z jakiego powody czy ot tak sobie?Ze ci sie tez chcialo liczyc.Twarda sztuka jestes Pati dasz se rade Odpowiedz Link
babajagaa Re: Nowy rekord :) 26.11.07, 11:12 a wiesz chociaz z jakiego powody czy ot tak sobie?Ze ci sie tez chcialo liczyc.Twarda sztuka jestes Pati dasz se rade Odpowiedz Link
lee_a Re: Nowy rekord :) 26.11.07, 11:12 ojej... a to pobiła nawet moją Anie z jej zeszłotygodniowymi rekordami. dzis juz mielismy tylko 2 pobudki, hip hip hura Odpowiedz Link
joasia83m Re: Nowy rekord :) 26.11.07, 11:13 ohohoho!!! Kocha Mamusie! chociaz sama nie liczylam ile to moj Maly sie budzil, wyskakiwalam z lozka, wciskalam mu smoka i dalej spalismy:) i tak pewnie z 10 sie by nazbieralo Odpowiedz Link
borowka78 Re: Nowy rekord :) 26.11.07, 11:23 patrice-ja Ciebie kocham!!!!! Szym tez non stop sie wybidza, no...mam dosyc. A ju niedlugo musze go przeniesc do pokoju starszaka, bo z kolyski wyrasta...(w sypialni na razie stacjonujemy) ja wtedy padne z niewyspania:-((((((( Odpowiedz Link
patrice7 borowka78 26.11.07, 11:26 czy to wyznanie milosci hehe Uprzejmie informuje iz raczej jej nic nie dolega(chyba ze bolal ja brzusio-to obstawiam) wiec ona po prostu kocha dreczyc mamunie:)) jAK NA RAZIE MAMUNIA SIE TRZYMA I NIE NARZEKA, GORZEJ Z TAYUSIEM , KTORY NAD RANEM MAJACZYL Z NIEWYSPANIA I WYRZUCILAM GO DO DRUGIEGO POKOJU:) Odpowiedz Link
burda3 Patrice 26.11.07, 11:41 oj to jakas taka wilkołakowa noc co dzieciom spac nie dała- Julek tez często jadł i się budził- teraz chodze niewyspana, a Księciunio nie raczy w domu zasnąć i nosić go! A na dworze widzisz jak jest...a na balkon się nie da oszukać :-( Odpowiedz Link
patrice7 Re: Patrice 26.11.07, 11:52 no pogoda paskudna ale moze wyskocze potem jak sie polepszy.dzis mam rehabilitacje ale jak tu jechac;p Odpowiedz Link
andzia84 Re: Patrice 26.11.07, 16:00 jak zobavzyłam tytuł to myślałam że w końcu się wyspałaś :) współczuje Odpowiedz Link
joannakw Re: Patrice 26.11.07, 18:28 oj to faktycznie nie miałaś kiedy spać w nocy, może dziś bedzie lepiej ... a moze kawy jej dałaś zamiast mleka ;P Odpowiedz Link
a.zaborowska1 Re: Patrice 26.11.07, 19:49 stawiam na skok rozwojowy (my go mamy w sumie 3 tyg na miesiąc) :-)) wtedy młody dużo jee i często sie budzi. U nas dzisiaj 7 razy. Za to teraz spi od 16.30 ha no ciekawe co on wnocy będzie robił i z kim Odpowiedz Link