patrice7 10.12.07, 10:47 Dopiero skonczyla 4 mies! nie moge jej na 3 sek zostawic na kanapie bo sobie "idzie". bawimy sie teraz tylko na ziemi . taka ma sile w nogach lezy na brzuchu i sie odpycha szok Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucy_cu Re: Malwina pełza!! Szok 10.12.07, 10:56 Ale fajnie :-) Gratulacje- ależ cieszą takie momenty, prawda? Moja ciężkozbrojna klucha dopiero nauczyła się przewalać na brzuch. Ma słabe ręce- pracuje nogami, wręcz klęczy z tyłeczkiem wypiętym do góry, ale praktycznie ani drgnie do przodu. ;-DDD Odpowiedz Link
blanka0 Re: Malwina pełza!! Szok 10.12.07, 11:06 ale fajowe widoki co..... az patrzec jak pod szafke wlezie jak moja mala wczoraj :-) czy planujecie przed swietami jakies spotkanko???wrocławianki Odpowiedz Link
joannakw Re: Malwina pełza!! Szok 10.12.07, 11:35 To super :) masz małego pełzacza :) oka z nie juz nie mozesz spuścić ... hehehe :) Mój tez juz na kanapie nie zostanie jak nie ma kogoś obok..., wierci sie kreci chodzi jak wskazówka zegarka do okoła, i tez pełza... teraz została nam mata na podłodze i juz kojec (w sobotę kolezanka mi pożyczyła) w sumie to bedzie teraz jego stałe miejsce pobytu. Odpowiedz Link
kamamama2 Re: Malwina pełza!! Szok 10.12.07, 11:44 No to chyba jest pierwsza! Dzielna dziewczynka! Odpowiedz Link
zumali Re: Malwina pełza!! Szok 10.12.07, 12:24 ooo skubana :) Pieknie! Musisz Ja teraz bardzo pilnowac, bo sobie gdzies pojdzie ;) Odpowiedz Link
azi81 Re: Malwina pełza!! Szok 10.12.07, 12:29 No no to pogratulowac takiej spryciuli :) Eh...ciekawe kiedy moja zacznie smigac :P Odpowiedz Link
asia19813 Re: Malwina pełza!! Szok 10.12.07, 12:52 gratulacje, moja dopiero nauczyła się przewracac z brzuszka na plecki Odpowiedz Link
patrice7 Re: Malwina pełza!! Szok 10.12.07, 17:39 wlasnie przeszla jakis 1m matko ja nie chce, tzn jezszce nie , to za szybko!:)) ja jeszce nie chce ganiac. chce znalezc tam gdzie polozylam:)))) Odpowiedz Link
burda3 Re: Malwina pełza!! Szok 10.12.07, 17:43 Ale numer! Patrice Ty sie wypisuj z tej rehabilitacji bo Malwa to przegania nasze dzieciaczki,ze ho ho :-)))) ale agentka! Odpowiedz Link
m_k8 Re: Malwina pełza!! Szok 10.12.07, 17:52 Malwina szybki lopez! No proszę jaka spryciula:) No to teraz musisz dotrzymać jej kroku... Odpowiedz Link
joasia83m Re: Malwina pełza!! Szok 10.12.07, 19:58 dzis w poludnie czytalam o Malwince i podziwialam, a tu masz!!! Maly na brzuchu pokonal z 1,5 metra na lozku do tylu!!! Unosi pupe do gory i odpycha sie lapkami. Co dzien cos nowego, szok!! Odpowiedz Link
patrice7 joasia83m 10.12.07, 20:02 matko jakie zdolne te nasze dzieci! fajnie tak patrzec nie??gratuluje!! do tylu moja malwina odpychala sie jakies 2-3 tyg al;e ona idzie do przodu!:)) Odpowiedz Link
joasia83m Re: joasia83m 10.12.07, 20:04 łooo jezu, co ty mowisz??! mi i tak co chwila serce w gardle staje, bo co poloze Malego na plecach, on zaraz na brzuchu, boje sie ze mi zaraz zleci, na podlodze nie mam jak go klasc, bo nie mam dywanow! nie no, Malwina the best!! Odpowiedz Link
patrice7 Re: joasia83m 10.12.07, 20:09 Malwina nie ulezy na plecach 15 sek bo od rau fika na brzuch, niedawno o malo mi nie sadla kanapy w doslownie 5 sek bo zrobila 2 obroty jeden za drugim! i w tym momecie zadecydowalam ze koniec z kanapa i od tamtej pory tlko na pododze, .Asiu to ze nie masz dywanow to zadna przeszkoda po prostu daj koc na ziemie. ja tak robie.:0 Odpowiedz Link
bobimax Re: joasia83m 11.12.07, 10:49 Patrice7 ma rację rozłóż koć albo kołdre na podłodze. Odpowiedz Link
yoopi1 Re: Malwina pełza!! Szok 10.12.07, 21:18 Ale fajnie :) To pewnie i chodzić będzie szybko. Mojej się nie chce nic, nie lubi leżeć na brzuchu więc nic nie ćwiczy, tylko siedzieć by chciała już. Na brzuch umie się chyba obrócić bo pięknie kładzie się na obu bokach, ale nie chce więc się nie obraca. No co za leniuch, myśli, że będę ją nosić? Odpowiedz Link