narttu 17.12.07, 06:59 za 10min. zaspalismy dzis wszyscy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilka.k Re: kawa 17.12.07, 07:30 Jako, że przez ostatnie dni dzieciaki budziły się o 4-5, wczoraj położyłam się wcześniej spać. A tu dzisiaj niespodzianka: wstały o 6:30. Właśnie piję kawę z mojego termokubka. Zawsze w nim piję, bo między łykami karmię klony, przewijam, zabawiam no i mam kawę zawsze ciepłą :) Odpowiedz Link
e-ness Re: kawa 17.12.07, 07:40 Ja inke popijam tak dla smaku bardziej bo nie wiem czy cos daje na pobudzenie:) ale nawet pobudzac nie trzeba mojego ciała bo Karla o dziwo cała nocke pzrespała(2x karmienie) znów poniedziałek...:( ale pocieszam sie bo za tydzien juz SWIETAAAAA :))))) Miłego dzionka Odpowiedz Link
lilianak1 Re: kawa 17.12.07, 08:09 dziś chyba noc dobra była, bo moja mała też spała pięknie - 2 karmienia. Ale na kawę zawsze mam ochotę, miłego dnia. Odpowiedz Link
babajagaa Re: kawa 17.12.07, 09:16 to u mnie znowu odwrotnie,mody obudzil sie o 3 i nie chcial spac w lozeczku,bralam do lozka i zasypial a jak odkladalam budzil sie i tak ze 3 razy,w koncu bylo juz po 4 dalam jesc i zasnal. Zaraz zmykam do pracy,takze dzisiaj kawusia wypije tam,szkoda ze nie mam juz neta w pracy tak to bylabym na bierzaco.Milego dnia zycze. Odpowiedz Link
kamamama2 Re: kawa 17.12.07, 10:31 Rozalka z katarem. Cała noc na cycu. ledwie żyje, a dziś tyle spraw. najgorsze, że musze ją ze sobą ciągac... Może skończy się na katarku oby a termokubek super pomysł! Odpowiedz Link
matizka Re: kawa 17.12.07, 10:37 A ja sama z mega katarem; wypiłam juz moją megapobudzającą czarną bezkofeinówkę i idę na herbatę Dzień dobry wszystkim Aga Odpowiedz Link