patrice7 18.12.07, 23:27 Asiu szkoda ze Cie nie bedzie jutro:( jak sie Julek czuje? dalej kaszle? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blanka0 Re: burda3 19.12.07, 09:49 sorry ze podczytuje cudzy wątek , ale nie bedzie Asi?????????? buuuuuuu co z Julinkiem? Odpowiedz Link
burda3 Re: burda3 19.12.07, 10:04 Kochane jestescie - tez bardzo żałuje,ze nas nie bedzie :-( chcialam Was wysciskac przedswiątecznie... Julcio nadal pokaszluje- o 13.15 mamy wizyte - zobaczymy co doktor wysłyszy, oby nie za wiele. Tak bardzo chciałabym jechac na Swieta do rodziców, nie wyobrazam sobie inaczej. Bawcie sie dobrze Dziewczyny i zjedzcie za mnie nielegalne ciastko a moze i lodzika :-) całusy Odpowiedz Link
lilka.k Re: burda3 19.12.07, 10:08 No to życzę by pan doktor powiedział, że chłop jak dąb, zdrowy jak ryba i koń i co tam jeszcze...:) Szkoda, że cię nie będzie. Poznamy się następnym razem :) Odpowiedz Link
blanka0 Re: burda3 19.12.07, 10:12 Asienko trzymajcie sie i nie dajcie chorobom moze to pokasływanie od sliny, bo Lenka non stop kasła Odpowiedz Link
burda3 Re: burda3 19.12.07, 10:26 Blanka od śliny bylo kasłanie( tez poszłam się skonsultowac to wiem jak to słychać ) teraz to ewidentnie cos zalega, podaje mu juz 6 dzien syrop, zobaczymy co powie. Lilka- tak chciałam Wasza trójke poznac ! Ale bedą jeszcze okazje :-) Odpowiedz Link
patrice7 Re: burda3 19.12.07, 11:42 Asienko usciskaj Julianka goraco od Cioci Pati, daj caluska w czolko ! :D Zycze szybciutkiego powrotu do zdrowka! Poza tym Trzeba sie omotac w koncu ,nie?:) Odpowiedz Link