patrice7 Re: Filipek ma zapalenie oskrzeli 20.12.07, 16:55 jejj biedactwo! i co teraz? jakies leki pewnie? co przepisal lekarz? Odpowiedz Link
sylpal13 Re: Filipek ma zapalenie oskrzeli 20.12.07, 17:17 o jejku współczuję serdecznie, jakie objawy? Odpowiedz Link
zumali Re: Filipek ma zapalenie oskrzeli 20.12.07, 17:18 O kurcze ... Takie Maluszki nie powinny sie meczyc chorobami no! Bardzo wspolczuje i duzo, duzo zdrowka zycze. Odpowiedz Link
modeko Re: Filipek ma zapalenie oskrzeli 20.12.07, 17:40 W poniedziałek byłam z nim u lekarza bo miał malutki kaszelek. Dostał Eurespal i krople do nosa na katar. Ale od wczoraj mu się pogorszyło (dodam że na dwór nie wychodzimy), około 11.00 dziś zaczął miec taki kaszel jakby się dusił. Zapisałam go do lekarza i pojechalismy z mężem. Lekarz chciała nam podoac doustny antybiotyk, ale ja zasugerowałam zastrzyki. Więc będzie do nas przyjezdzala pielęgniarka a w weeken pogotowie, aby mu robic zastrzyki. Kupilismy tez nubilizator do inhalacji. W poniedziałek idziemy na sprawdzenie. Mam nadzieję że będzie ok. Bo do 14.00 myślałam ze ducha wyzionę z rozpaczy. Pierwszy zastrzyk dostał już w ośrodku. Na wszelki wypadek mam skierowanie do szpitala, ale mam nadzieję że go nie wykorzystamy. Uważajcie na swoje maluszki. Filip najpierw zaraził się od KAroli a potem to już nie wiem skąd. Karmię go piersią. Odpowiedz Link
aurinko Re: Filipek ma zapalenie oskrzeli 20.12.07, 17:42 Kurcze biedny Maluch :-(( a moja Mała ma katar, mam nadzieję, że nic większego się nie rozwinie... Odpowiedz Link
curly2 Re: Filipek ma zapalenie oskrzeli 20.12.07, 18:32 my też już niestety mamy to za sobą :((( dodatkowo w tym samym czasie było zapalenie krtani!!! - załamka! Mała dostała augmentin i inhalacje z nubilizatora też. Już po 2 dniach była poprawa, a po 10 dniach już na szczepieniu zdrowe jak rybki byłyśmy. Nie martw się! Wszystko bądzie dobrze! Odpowiedz Link
asia_zal81 Re: Filipek ma zapalenie oskrzeli 21.12.07, 00:33 Współczuję bardzo bardzo!!! Myśmy mieli "tylko" katarek i chore gardełko, a strachu i płaczu co niemiara! Trzymajcie się zdrowo, oby na świeta już wszystko było dobrze!!!! Odpowiedz Link
ania_f1 Re: Filipek ma zapalenie oskrzeli 21.12.07, 07:23 Dobrze, że dostał zastrzyki, z syropkami to różnie bywa, a tak będziesz miała pewność, że zadziała. Trzymam kciuki żeby Filipek szybko wyzdrowiał!!! Odpowiedz Link
modeko Re: Filipek ma zapalenie oskrzeli 21.12.07, 10:08 Dzięki:) Nocka byłą nie za ciekawa bo się bałam że coś mu się stanie. Rano juz była pielęgniarka i wieczorem też przyjedzie. Poprawa jest taka że Filipek w końcu się rusza (wcześniej leżał i nawet nóżką nie ruszył) i zaczął ładnie gaworzyc w stylu mamammama :) Uwielbiam to słuchac:) Odpowiedz Link
asia19813 Re: Filipek ma zapalenie oskrzeli 21.12.07, 10:16 to znak że czuje się lepiej, to dobrze, zdrówka życzę, obywyzdrowiał do świąt. Ja nie moge się doczekac aż powie mama, wczoraj mąż mnie przekonywał że na pewno pierwsze powie tata Odpowiedz Link
silvii Re: Filipek ma zapalenie oskrzeli 21.12.07, 10:18 3mamy kciuki, żeby szybko wyzdrowiał :) Silvii & Dan Odpowiedz Link
modeko Re: Filipek ma zapalenie oskrzeli 22.12.07, 10:00 Z Filipkiem już lepiej :) Zastrzyki i inhalacje czynią cuda:) Dzięki za słowa pocieszenia :) Odpowiedz Link