06.01.08, 21:31
Kupiłam konika sasy, zapłaciłam i czekamy, mam nadzieję, że małemu
się spodoba. Dzieki :-)))
Obserwuj wątek
    • ankas4 Re: do ankas4 07.01.08, 12:35
      Super, mam nadzieje, ze bedziesz zadowolona! Nasz synek wlasnie znowu po niego
      siegnal:), ta zabawka jets super :)) hihii awet doroslym sie podoba, zreszta
      przez tego konika przegladnelam cala oferte firmy sassy i powiem szczerze, ze
      juz mam chrapke na nastepna zabawke :telefon:)) szkoda tylko , ze takie to
      wszystko drogie;((

Napisz jak bedziecie juz mieli konika :) jestem ciekawa czy Wam sie tez tak
      spodoba jak nam:)

Sciskam:))
      • ankas4 Re: do ankas4 07.01.08, 12:40
        WLAsnie zobaczylam ,ze sie dopisalas do watku o spotkaniu wroclawskim i sie
        ucieszylam ,ze sie spotkamy:) ale potem doczytalam ,ze jednak nie:(, no coz mam
        nadzieje, ze sie wybierzesz do wroclawia jak sie cieplej zrobi:))
        Myslalam ,ze jak jestes z wroclawia moglybysmy zamowic nastepne zbawki w jednej
        przesylce , zawsze to troszke taniej:)) ale coz pocieszajace jest to ,ze masz
        tylko 2 godziny do wroclawia;PPP
        • lilka.k Ania 07.01.08, 12:46
          To jak będziesz coś zamawiać jeszcze to daj znać, a jak ja się skuszę na tego
          konia (lub 2 konie), to też dam znać. Za przesyłkę po połowie się zapłaci :)
          • burda3 jakie konie? 07.01.08, 13:25
            ja tez chce nowa zabawke dla Julcia- dajcie linka to se poogladam-
            moze razem zamowimy, co Lilka?
            • patrice7 Re: jakie konie? 07.01.08, 13:29
              moze i ja chce konia?;) hmm
            • lilka.k Re: jakie konie? 07.01.08, 13:29
              Nie wiem czy w tym momencie będę zamawiać, dostały 2 zabawki na chrzciny, ale
              coś się nimi nie chcą bawić...też grają, ale nie wiem, może się przekonają.
              Pooglądaj i daj znać kiedy chcesz zamówić.
              • ankas4 Re: jakie konie? 07.01.08, 16:17
                Ja jak njbardziej za wspolna paczka , bo wtedy taniej, JAK BYSCIE chcialy
                zamawiac dajcie znac a jak ja sie zdecyduje to tez Wam powiem:), info dla
                Burdzi: my pisalysmy o takim koniku
                ;www.allegro.pl/item288835825_sassy_moj_pierwszy_konik_odglosy.html

a ja mam chetke teraz na:

www.allegro.pl/item290553132_ok_sassy_moj_pierwszy_aparat_dzwieki.html
                i na

www.allegro.pl/item290973060__g_dwujezyczny_telefon_z_klapka_firmy_sassy_.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka