izamig 06.01.08, 21:31 Kupiłam konika sasy, zapłaciłam i czekamy, mam nadzieję, że małemu się spodoba. Dzieki :-))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ankas4 Re: do ankas4 07.01.08, 12:35 Super, mam nadzieje, ze bedziesz zadowolona! Nasz synek wlasnie znowu po niego siegnal:), ta zabawka jets super :)) hihii awet doroslym sie podoba, zreszta przez tego konika przegladnelam cala oferte firmy sassy i powiem szczerze, ze juz mam chrapke na nastepna zabawke :telefon:)) szkoda tylko , ze takie to wszystko drogie;(( Napisz jak bedziecie juz mieli konika :) jestem ciekawa czy Wam sie tez tak spodoba jak nam:) Sciskam:)) Odpowiedz Link
ankas4 Re: do ankas4 07.01.08, 12:40 WLAsnie zobaczylam ,ze sie dopisalas do watku o spotkaniu wroclawskim i sie ucieszylam ,ze sie spotkamy:) ale potem doczytalam ,ze jednak nie:(, no coz mam nadzieje, ze sie wybierzesz do wroclawia jak sie cieplej zrobi:)) Myslalam ,ze jak jestes z wroclawia moglybysmy zamowic nastepne zbawki w jednej przesylce , zawsze to troszke taniej:)) ale coz pocieszajace jest to ,ze masz tylko 2 godziny do wroclawia;PPP Odpowiedz Link
lilka.k Ania 07.01.08, 12:46 To jak będziesz coś zamawiać jeszcze to daj znać, a jak ja się skuszę na tego konia (lub 2 konie), to też dam znać. Za przesyłkę po połowie się zapłaci :) Odpowiedz Link
burda3 jakie konie? 07.01.08, 13:25 ja tez chce nowa zabawke dla Julcia- dajcie linka to se poogladam- moze razem zamowimy, co Lilka? Odpowiedz Link
lilka.k Re: jakie konie? 07.01.08, 13:29 Nie wiem czy w tym momencie będę zamawiać, dostały 2 zabawki na chrzciny, ale coś się nimi nie chcą bawić...też grają, ale nie wiem, może się przekonają. Pooglądaj i daj znać kiedy chcesz zamówić. Odpowiedz Link
ankas4 Re: jakie konie? 07.01.08, 16:17 Ja jak njbardziej za wspolna paczka , bo wtedy taniej, JAK BYSCIE chcialy zamawiac dajcie znac a jak ja sie zdecyduje to tez Wam powiem:), info dla Burdzi: my pisalysmy o takim koniku ;www.allegro.pl/item288835825_sassy_moj_pierwszy_konik_odglosy.html a ja mam chetke teraz na: www.allegro.pl/item290553132_ok_sassy_moj_pierwszy_aparat_dzwieki.html i na www.allegro.pl/item290973060__g_dwujezyczny_telefon_z_klapka_firmy_sassy_.html Odpowiedz Link