aurinko 20.01.08, 15:50 Macie może już jakieś propozycje? (odnośnie Waszego odzewu na moje poszukiwania graficzki ;-) ) Pytam, bo do końca miesiąca muszę uporządkować sprawy forum ;-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patrice7 Re: Patrice7 i Shemreolin 20.01.08, 18:24 hej wyslalam maila. widocznie nie doszlo.;/ ja niestety odpadam , ale pomysl rewelacyjny ,ale shemreolin zna sie na tym bodajze doskonale! Mam nadzieje ze pomoze Odpowiedz Link
shemreolin Re: Patrice7 i Shemreolin 21.01.08, 12:11 Ja ciut zaczęłam, ale ten weekend miałam delikatnie mówiąc przerąbany, bo w piątek wieczorem moja przyjaciółka w 24 tygodniu ciąży ryczała z bólu brzucha i zawiozłam ja do szpitala, gdzie siedziałam z nią do 4 nad ranem dopóki jej wszystkich badań nie zrobili i nie wpuścili w nią iluś tam kroplówek. Na szczęście to nic związanego z dzieckiem, ale najadłam sie strachu. Dobrze, że kazałam jej jechać, bo nie daj boże coś by sie stało... a tak przynajmniej wiadomo, że to nie maluszek. Tak czy siak, od tamtej pory chodzę jak struta, bo sie nie wyspałam, a na dodatek mam zaległości w pracy i nauce. Dzisiaj już wszystko wraca do normy, więc do końca miesiąca raczej zdążę. :D Odpowiedz Link