bobimax 06.02.08, 09:23 Cześć Aga. Daj znać czy już wróciłaś ze szpitala. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agasar79 Re: Agasar_79 06.02.08, 12:06 Na szczęście byłam tylko jeden dzień (miałam być od środy do piątku), ale mój lekarz się zlitował, wiedział jaka jestem beksa jak byłam w szpitalu i to tylko 1 dobę na patologi :) Przebadali mnie, dali antybiotyk i do domku :) Później na kontrolę :) Nie potrzebnie panikowałam, dwa dni przed pójściem już byłam nie do wytrzymania w domu, chyba mam ostatnio za dużo stresu dodatkowo związanego z moim pracodawcą i jakiegoś doła miałam :( Dzięki za pamięć :) Odpowiedz Link
bobimax Re: Agasar_79 06.02.08, 15:02 To dobrze, że tylko jeden dzień się udało. A wiesz może który z zastępcy odrynatora na połoznictwie złożył wypowiedzenie. I kupiłam wózek ale jednak bebe confort viva. Odpowiedz Link
agasar79 Re: Agasar_79 06.02.08, 15:49 No właśnie nie wiem który, ale znam tylko Lisiaka, bo on mi akurat robił cc. No i jest z-cą ordynatora. Ale jaja tam się dzieją, ta dyrekcja szkoda gadać, normalnie mafia i to w sensie dosłownym :( Szkoda tego szpitala, może jakoś się ułoży. No mój gin. też złożył wypowiedzenie :( Fajny wózeczek i bardzo lekki, ja mam wybierania wózków do końca życia dosyć :))) Odpowiedz Link
bobimax Re: Agasar_79 06.02.08, 16:46 No ja właśnie byłam ciekawa czy Lisiak bo on jest moim lekarzem. Odpowiedz Link