andzia84 09.02.08, 20:55 jutro aktua;ne?12? Napisałam sms do zorki ale mi nie odpisała Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zorkaa Re: zorkaa, sylvii, kotka 09.02.08, 21:08 nie odpisała, bo nie płaci rachunków i jej tel. zablokowali:P ja jestem w domku na bank;) ale kotka pisała, że nie może jutro o 12 tylko po 16, mnie 16 nie pasuje, bo dla tymka to już za późno i zamiena się w wilkołaka. ew. możemy spróbować w iny dzień. jestem otwarta, byle jednak nie po 16... Odpowiedz Link
olcia.kaktus Re: zorkaa, sylvii, kotka 09.02.08, 21:40 Dziewczyny, dajcie mi koniecznie znać na maila, a jeśli jutro rano się dopiero okaże, że jest zmiana terminu, to sms-a (wysłałam na mail gazetowy nr tel) Odpowiedz Link
andzia84 Re: aktualne 09.02.08, 22:36 ja w tygodniu pracuje, więc zorkaa jutro Cię nawiedzę:) ready or not :) będe okole 12 Odpowiedz Link
kotka232 Re: aktualne 10.02.08, 09:01 ja nie moge o tej porze wiec mozemy sie spotkac w przyszla sobote i pokaze wam czego sie nauczlam na warsztatach a to az cale 2 wiazania :D Odpowiedz Link
silvii Re: aktualne 10.02.08, 10:05 czyli następne spotkanie w następną sobotę ;) fajnie! Silvii & Dan Odpowiedz Link
andzia84 Re: aktualne 10.02.08, 11:29 mój młody na razie śpi ale jak się obudzi to wyruszamy :) Odpowiedz Link
olcia.kaktus Fotoreportaż z naszego spotkania 10.02.08, 18:02 picasaweb.google.pl/Olcia.Parys/9022008WarsztatyChustowe10022008SpotkanieChustowychLipcWek Odpowiedz Link
silvii My też dziękujemy! 10.02.08, 18:55 Było super ;) chcemy jeszcze! ;) Oczywiście młody nie schodzi mi z rąk... jedną ręką go trzyma drugą próbuję coś zjeść... uf... a myślałam, że może jak zobaczy dom to się odklei... hehehe... Silvii & Dan Odpowiedz Link
kotka232 bylas w sobote na warsztatach w cafe biosfera? 11.02.08, 09:14 ja tez ale zapisalam sie na kurs dla poczatkujacych bo tak siebie oceniałam okazało sie ze powinnam trafic do tej drugiej grupy. Odpowiedz Link
olcia.kaktus Re: bylas w sobote na warsztatach w cafe biosfera 11.02.08, 10:56 Dokładnie, jak ktoś ma już chustę i choć troszkę nosił, to jak najbardziej zajęcia dla zaawansowanych były wskazane. Ale jakby co, na kolejnym spotkaniu mogę ci pokazać trochę fajnych rzeczy. Odpowiedz Link
olcia.kaktus Re: zorkaa, sylvii, kotka 10.02.08, 19:36 dodałam jeszcze świerze zdjecia z Mei Tai wersja plecaczek i przód Odpowiedz Link
olcia.kaktus Linki do stron z wiązaniem chust 10.02.08, 19:39 Zgodnie z obietnicą podaję linki: Sposoby noszenia: www.chustomania.pl/online/chustomania/CiS-web2_chust.nsf/Inhalt/koala www.chustomania.pl/online/chustomania/CiS-web2_chust.nsf/Inhalt/Kieszonka_instrukcja Węzeł przesuwny www.chustomania.pl/online/chustomania/CiS-web2_chust.nsf/Inhalt/wezel_przesuwny_jak Pozdr. PS to jak? za tydzień? Odpowiedz Link
zorkaa też jestem za powtórką;) 10.02.08, 20:29 odrobina socjalizacji dzieciom służy. andzia, ucałuj tomka, bo nauczył tymka poruszać się do przodu:))) Odpowiedz Link
olcia.kaktus Zorkaa - też jestem za powtórką;) 11.02.08, 11:35 Ania, a zniesiesz najazd "maluchów" jeszcze raz? czy szukamy innego lokum? Odpowiedz Link
andzia84 Re: Linki do stron z wiązaniem chust 10.02.08, 20:31 dziękujemy bardzo za spotkanie i nauke wiązania chusty, Tomek z wrażenie nie mógl usnąć. zaraz ściągne fotki i jak zdąże to jeszcze dziś wrzuce. Pozdrawiamy :) Odpowiedz Link
zorkaa ad spotkania 11.02.08, 14:28 ja zawsze chętnie zniosę taki "najazd", ale nie wiem czy w przyszły weekend, bo mój brat się zapowiadał w gości. a ponieważ ja nie tutejsza, toteż goście jak już wpadają, to na co najmniej dwa dni:) Odpowiedz Link
andzia84 Re: ad spotkania 11.02.08, 14:33 no to bedziemy musiały znaleźć inną lokalizacje, ja serdecznie zapraszam do siebi e ale dla niektórych to daleko- białołęka, poza tym komunikacją ciężko dojechać tylko autem ale jak się dziewczyny skrzykną to chętnie, duzo miejsca mam :) Odpowiedz Link
silvii Re: ad spotkania 11.02.08, 17:17 uuuu kochana z miłą chęcią... ale tylko pod warunkiem że się prywatny kierowca z samochodem znajdzie co nas zawiezie i przywiezie... komunikacją dla nas niestety za daleko :( Silvii & Dan Odpowiedz Link
olcia.kaktus Re: ad spotkania 11.02.08, 20:58 Sylvii, jak masz fotelik, to cię mogę po drodze z "miasta" zabrać Odpowiedz Link