jadziufka Re: Promocja ubranek w biedronce - kupiłyście? w 25.02.08, 16:53 Ja kiedyś kupiłam bodziaki z zapięciem plastikowym zamiast metalowych napków i jestem nich bardzo zadowolona. Ceny mają niewielkie, a jakość bardzo dobra. Teraz się chyba wybiorę po te piżamki, które mają w tym tygodniu. Odpowiedz Link
lilka.k Re: Promocja ubranek w biedronce - kupiłyście? w 25.02.08, 17:47 A jamam te body i po praniu są tak szerokie, że moja dwójka pewnie by się tam zmieściła. Do tego dekolt mają taki, że im prawie pępek widać. NIgdy więcej. Odpowiedz Link
nating Re: Promocja ubranek w biedronce - kupiłyście? w 25.02.08, 17:40 ja dziś byłam, ale wg mnie bardzo kiepski materiał, taka cienizna :) body były o wiele lepsze !!! Odpowiedz Link
lilianak1 Re: Promocja ubranek w biedronce 25.02.08, 21:18 Body, które były ostatnio (2pack) dla mnie ok, fakt szerokie, ale moja Ola wąska nie jest więc naprawdę prawie jak na miarę szyte. Pod szyjką mógł być zatrzask a nie zakładki, ale czego wymagać za 4,50zł/szt. Kiedyś (bardzo dawno) kupiłam komplecik śpiochy i kaftanik i to był klops, po pierwszym praniu się rozwaliło, pokrzywiło i chyba z bawełny nie wiele miało. Tak więc sama widzę, że produkty trzeba dobrze obejrzeć, bo różne się zdażają. Tyle, że zazwyczaj cena jest bardzo niska więc to kusi. Odpowiedz Link