asienka185 26.02.08, 11:09 Dziewczyny, wybieracie sie jutro do kina. Polski film "Rozmowy nocą". Co Wy na to?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eminence Re: Sroda - kino!! 26.02.08, 11:16 Czy wiecie które kino w Wa-wie ma salę dla mam z małymi dziećmi? Odpowiedz Link
e-ness Re: Sroda - kino!! 26.02.08, 11:23 ja bede na 100% wciagnely mnie te cotygodniowe wypady:) Odpowiedz Link
e-ness Re: e-ness 26.02.08, 13:31 a ty wolisz złote? ja jakos nie mam przekonania do centrum, strasznie rtudno przemieszczac sie wózkiem, autem boje sie tam jezdzic, ale... mam przeciez chuste;) wiec.... :))) Odpowiedz Link
silvii Re: e-ness 26.02.08, 13:35 w tym tygodniu nie dołączymy bo najpierw musimy wyzdrowieć :) ale mam kilka pytań na przyszłość... ile kosztuje bilet? gdzie zostawia się wózki i w ogóle napiszcie trzy słowa więcej o samej organizacji tego przedsięwzięcia... my nie jesteśmy samochodowi... poruszamy się komunikacją miejską no i czy któraś z Was może jutro sprawdzić, czy jest możliwość wydostania się z metra imielin na powierzchnię? mają windę? Silvii & Dan Odpowiedz Link
e-ness Re: e-ness 26.02.08, 13:42 organizacja super!!! jest pan który jak szofer odprowaza bryki, na "parking" daje numerek i zyczy miłego seansu:))) jesli chcesz mozesz dostac fotelik dla malucha, takie osidełko:) bilet 10 zeta. na imielinie nie ma windy ale przy wyjsciu z metra ( za kinem) jest podjazd, wiec wózkiem nie ma problemu:) mi sie strasznie podoba:)))))) Odpowiedz Link
silvii Re: e-ness 26.02.08, 14:02 ok dzięki za info :) może w przyszłym tygodniu dołączymy... :) Silvii & Dan Odpowiedz Link