olcia.kaktus 01.03.08, 13:08 Spędziłam nad nim 2 wieczory plus jedna noc i taki efekt: picasaweb.google.pl/Olcia.Parys/MeiTaiTCzoweMoro1032008 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nating Re: Uszyłam kolejne MT 01.03.08, 13:18 olcia świetnie wygląda. Do tej pory uważałam chusty za kawałek szmaty i nic więcej. Twoja jest piękna. Jaki był koszt Twojej pięknej chusty, materiałów, ozdóbek ??? Odpowiedz Link
olcia.kaktus Re: Uszyłam kolejne MT 01.03.08, 13:35 To właściwie nie jest chusta, tylko nosidło, choć zasada noszenia jest taka jak w chuście. Same materiały to koszt około 50-60 pln, plus jakieś 15-20 pln za dodatki(pas jest na rzepie), plus nici i jakieś pierdułki. Ale najwiecej to praca, może nie nad samym szyciem kształtu, tylko nad aplikacjami-tęczę i chmurkę sama zrobiłam z tasiemek. Odpowiedz Link
patrice7 Re: Uszyłam kolejne MT 01.03.08, 13:58 olcia normalnie mistrzostwo swiata.skad wiesz jak je szyc? sa super!!!!! Odpowiedz Link
moni_30 Re: Piękne!!!! 01.03.08, 15:23 Masz wielki talent!!!Tylko pozazdrościć!!! Ja nawet guzika dobrze przyszyć nie umię:( Odpowiedz Link
asuzi Re: Piękne!!!! 01.03.08, 16:02 piękna, i sama zrobiłas, też bym chciała, bo te kupne to drogie..., ale nie umiem obsługiwac się maszyną Odpowiedz Link
olcia.kaktus Re: Piękne!!!! 01.03.08, 16:16 też mi się wydawało, że nie umiem szyc, nigdy sie nie uczyłam. Ale kupiłam sobie maszynę do szycia na allegro i postanowilam, że uszyję. No i szyję. Mam trochę pomysłów, ścinków mam duuużo, nieudanych przeszyć też, ale jest coraz lepiej. Odpowiedz Link
olcia.kaktus Re: Piękne!!!! 01.03.08, 16:16 Jeśli jesteś zainteresowana, pisz na priv olcia[małpa] kaktus.pl Odpowiedz Link
zorkaa Re: Piękne!!!! 01.03.08, 17:00 olcia, normalnie brak słów! a to z tego co kojarzę dopiero 3 mt? to co to będzie przy 10! będziemy sikać po nogach jak nic!! Odpowiedz Link
asia_zal81 Re: Uszyłam kolejne MT 01.03.08, 19:52 Masz wieeeelki talent. Piękne!!! Powinnas założyć firmę:D ChybA się skuszę na lato na takie cudeńko!!!:D Odpowiedz Link
dmgr Re: Uszyłam kolejne MT 02.03.08, 00:25 Cudne, a jakie ozdoby widac, że serce włożyłaś w swoją pracę. ja też (na razie w głowie) zbieram się do uszycia chusty. Odpowiedz Link
sasznika Re: Uszyłam kolejne MT 02.03.08, 08:57 super!!!!!!!!!! jestem pod wrażeniem :o) wyglądanie świetnie !!!!! Odpowiedz Link
zabka1233 Re: Uszyłam kolejne MT 02.03.08, 10:14 piekne naprawde cudo, skad wzielas wzor jak mozna zapytac Odpowiedz Link
olcia.kaktus Re: Uszyłam kolejne MT 02.03.08, 10:39 wzór z internetu, jest kika stronek głównie anglojezycznych. W Polsce Wroba na tulikowo.fotolog.pl szyje i pomysł z tęczą od niej zaciągnęłam. Tam to są dopiero dzieła sztuki... Po pierwszym MT miałam troche swoich pomysłów-np pas brzuszny jest na rzepa, a nie wiązany, zmieniłam troche rozmary, bo moja mała musi mieć rączki na wierzchu. Odpowiedz Link