asiak_83 07.03.08, 10:02 Uwielbiam Was, Dziewczyny :) Uwielbiam Was za to, że ZAWSZE mogę na Was liczyć! Dziękuję za chwile radości! Dziękuję za chwile wzruszeń! Dziękuję za dobre rady! UWIELBIAM WAS! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamamama2 Re: UWIELBIAM WAS!!! 07.03.08, 10:26 Ja dzięki forum jakoś przetrwałam, tyle wspaniałych dziewczyn codziennie jak było trzeba dodawało siły i odwagi. Jest mi teraz trochę głupio za te żale, ale dzięki Wam ja i moje dzieci jakoś trwamy. Nigdy Wam tego nie zapomnę!! Odpowiedz Link
ju_ka Re: UWIELBIAM WAS!!! 07.03.08, 10:29 Jak miło czytać takie posty-cieszę się,że to trafiłam. Nic nas tak nie zrozumie jak my same:) Odpowiedz Link
dagi.ww W końcu po to jesteśmy ;) 07.03.08, 10:28 Żeby się nawzajem wspierać, pomagać sobie, radzić i ochrzanić, jak trzeba! Odpowiedz Link
joasia83m Re: UWIELBIAM WAS!!! 07.03.08, 12:43 nooo, jak moj m. sie czepia ze za duzo siedze na forum, to mu tlumacze, ze to jest nie tylko bank informacji, ale i PRZYJAźNI. tu są moje PRZYJACIółKI!! wiec dolaczam sie do klubu uwielbienia!!! Odpowiedz Link
madziszka Re: UWIELBIAM WAS!!! 07.03.08, 13:06 dopisuje sie do pochwał! dałyście mi tyle rad, pocieszałyście że nie tylko ja nie śpie, nie tylko ja mam doła, a poza było ( i jest Bogu dzięki) tyle śmiechu :)), często Was cytuje, podpieram się wiedzą! no co tu gadać DZIEKUJEMY!!!! Odpowiedz Link
ridibunda Re: UWIELBIAM WAS!!! 07.03.08, 13:10 Forum rządzi, forum radzi, forum nigdy nas nie zdradzi:) Odpowiedz Link