babajagaa 23.03.08, 20:12 Moje okulary dzisiaj zostaly brutalnie zniszczone przez malego wandala,ja bez nich czuje sie jakbym byla zaspana,tak mi sie rozmazuje wszystko nawet tv nie moge ogladac,wrrrr to urwis maly jeden smykol... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anmroz Re: Kolejny wydatek... 23.03.08, 20:25 U mnie niebawem też okulary zakończą żywot, już parę razy leciały w drugi kąt. A z kasą cieniutko, ale i tak mu wybaczę:) Odpowiedz Link
babajagaa Re: Kolejny wydatek... 23.03.08, 20:30 he wlasnie skleilam sobie tasma klejaca bo nie wyrabiam,ale na dwor tak nie wyjde,ja mu tez wybaczylam bo juz wczesniej byly nadlamane przez niego i wiedzialam ze to kiedys nastapi,ale jest tez plus tego bo wreszcie wybiore sie do okulisty bo czuje ze pogorszyl mi sie wzrok po porodzie,no nowe szkla tez sie przdadza bo te bardzo porysowane juz byly Odpowiedz Link
anmroz Re: Kolejny wydatek... 24.03.08, 08:09 Zadziwiające, jak szybko nasze maluchy mogą przyczynić się do dobrych rzeczy. Okazało się, że więcej plusów jak minusów w tej sytuacji :) Odpowiedz Link
enya81 Re: babajagaa 24.03.08, 13:27 Kochana a może przy okazji zrobisz sobie badanie na soczewki kontaktowe i zobaczysz jaka to super wygoda. Ja już w ogóle nie noszę okularów w domu bo ciągle mi je ściągał a sa dosyć nowe i były dosyc drogie. Poza tym latem nie ma nic lepszego niz soczewki, mozna założyć okulary przeciwsłoneczne i w ogóle wygoda. Odpowiedz Link
babajagaa Re: babajagaa 24.03.08, 19:06 Ewcia ja bym chetnie sobie sprawila szkla ale jak pomysle ze mam je co wieczor wyjmowac i rano zakladac to mi sie odechciewa,zreszta ja chyba nie wyjelabym ich z oka,ciarki mi przechodza na sama mysl. do okulatow to juz sie przyzwyczailam troche jabym ich nie miala na nosie bo mam takie lekkie,szkla plastikowe a oprawek nie mam tylko nosek i zauszniki wszystko lekki plastik Odpowiedz Link
lilka.k Dlatego mam ubezpieczone okulary... 24.03.08, 13:44 ubezpieczyłam sobie je w vision expres na wypadek moich 2 pomysłowych chłopców ;) Odpowiedz Link