meniaaa 04.05.08, 22:41 jeszcze nie mialysmy odparzenia az do dzis...tzn nie wiem co to jest, bo pupa jest juz ladna, ale na sisiuni zrobily sie takie czerwone kropki, jakby uczulenie... co robic jak to wyleczyc??? sudocrem odstawilam...HELP!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aurinko Re: co to moze byc??? 05.05.08, 08:02 Dużo wietrzyć i leciutko posypać mąką ziemniaczaną. Odpowiedz Link
latortura Re: co to moze byc??? 05.05.08, 08:16 ja co prawda mam Synka ale raz nam sie przytrafilo male odparzonko, i tez mial kropeczki kolo siusiaczka, rzeczywiscie aurinko ma racje - wietrzenie pomoglo ! i to nie jakis dlugi czas, wystarczylo doslownie po 5 minut powietrzyc i juz byla poprawa, acha i nam pomogl linomag zielony, bo slyszalam zeby nie wysuszac (a sudocrem wysusza) tylko natluszczac, po dwoch dniach bylo juz ok, powodzenia Odpowiedz Link
latortura Re: co to moze byc??? 05.05.08, 08:16 acha i u Synka tez pupka byla ladna, tylko wyzej byl problem Odpowiedz Link
bubunia1 Re: co to moze byc??? 05.05.08, 09:09 maść alantan plus maść apteczna - dużżżżo sudokrem i linomag nie. Odpowiedz Link
ajila32 Re: właśnie to wyleczyłam - LINODERM 05.05.08, 12:12 moja Ada też to miała parę dni temu - sudocrem odstawiłam, smarowałam maścią linoderm (biae pudełko zielona nakrętka) (to chyba jak linomag); pielucha często zmieniana, przemywałam wodą a nie chusteczkami; 2 dni i po sprawie:) Odpowiedz Link
meniaaa Re: PLESNIAWKA 05.05.08, 16:21 BYlysmy u lekarza, okazalo sie ze to z plesniawka ktora ma w buzi.Wiec najpierw trzeba wyleczyc buzie zeby wyleczyla sie sisia. Smarujemy siske i pedzlujemy buzke. Mam nadzieje ze pomoze! Odpowiedz Link