patrice7 06.05.08, 16:14 czy ktoras z wasd ma stare bilety do kina?? jesli tam bardzo ladnie prosze o nie :) poszukajcier z jakiegokolwiek filmu z multikina wytlumacze o co chodzi jutro. kto jutro bedzie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
burdziaa Re: wroclaw pilne 06.05.08, 16:58 Pati nie mam :( ale moze Olusia bedzie miała? Ja bede jutro po kinie - jak zawsze :)))) tam gdzie zawsze Kochana musze sie pochwalic,ze dzisiaj SAMA, TZN Z jULKIEM- UWAGA! POSZŁAM NA SPACER AZ NA PLAC DOMINIKANSKI, ale wyczyn , prawda? i wróciłam tą samą drogą.... Odpowiedz Link
patrice7 Re: wroclaw pilne 06.05.08, 17:39 asienko moja kochana mialas byc dzis z nami w lumpku!! wyczymu gratuluje:)) ale MEGA wyczyn bedzie jak wsiadziesz do tramwaju hihihihihi Odpowiedz Link
chanastel Re: wroclaw pilne 06.05.08, 17:43 Ja mam egz w sob i powinnam się uczyć. Ale nie wiem czy się nie skuszę choć wtedy to już będzie jasne że nic a nic się tego dnia nie pouczę:) Odpowiedz Link
burdziaa Re: wroclaw pilne 06.05.08, 19:08 dlatego poszłam tak daleko bo musiałam zaniesc siki Julkowe do badania na Plac :D Lump nastepnym razem- sama widzisz,ze robię postepy :DDDDD Odpowiedz Link
blanka0 Re: wroclaw pilne 06.05.08, 19:15 mnie raczej nie bedzie, jestem chora i zastanawiam sie jak tu malej nie zarazic cala zime przezylam w zdrowiu a jak slonc zaswiecilo to sie przeziebilam wrrrrr Odpowiedz Link
patrice7 Re: A gdzie spotkanie? 07.05.08, 08:51 w pasazu:) lilkaaa nooo nareszcieee;)))) Odpowiedz Link