patrice7 07.05.08, 11:19 Jak sie kobiety czujecie?? ktoryu to juz tydzien? Znacie juz plec? POmimo ze nnie chce teraz drugiego dziecka troche wam zazdroszcze tego stanu. Ciaza to najcudowniejszy okres mojego zycia ... :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m0nalisa pierwsza! 07.05.08, 12:24 no kochane czas leci i juz jestem wielka jak balon i zaczelam 30 tydzien (dokladnie 29/3), czuje sie ok chociaz do tej pory 3/4 tego stanu bylo ciezkie, mam krotki okres czasu by porownywac wiec narzekalam sobie jaka to jestem biedna czuje sie gorzej niz w pierwszej ciazy, przede wszystkim nie zdazylam schudnac wiec teraz jestem wielka jak stodola. moja uda to dwa kolosy :) ale przynajmniej jak na razie komplikacji nie ma (tfu tfu) z matim w 28 pekl mi pecherz plodowy a urodzilam go w 32) wiec jest ok :) no i w sumie ciesze sie ze znow dziec na lato bo cieplutko i calymi dniami Młoda bedzie na dworze :) no to tylu :) a i stawiam flaszke, kawke, ciacho dzis mam urodziny :) Odpowiedz Link
narttu Re: pierwsza! 07.05.08, 12:28 :) no nie.. i jeszcze urodziny masz.. Nie za dobrze ci? /narttu-zazdrosnica :) Odpowiedz Link
lilka.k Re: pierwsza! 07.05.08, 12:28 No to najlepszego Monalisa! Życzę wytrwalości i zdrowej, pięknej córeczki! Jakies imię juz wybrane? :) Odpowiedz Link
zumali Re: pierwsza! 07.05.08, 12:40 No to teraz juz z goreczki :-) Co tam uda - nabiegasz sie przy dwojeczce i bedziesz laska szybciej niz myslisz :-) Buziaki. Odpowiedz Link
lilka.k Re: pierwsza! 07.05.08, 12:43 potwierdzam, co prawda teraz dupa mi troche urosla, ale po porodzie bylam chuda ze hej :) Odpowiedz Link
dmgr Re: pierwsza! 07.05.08, 14:35 Fajnie, ja też lubię stan ciąży chociaż w obu miałam komplikacje a na kolejne dziecko już się na razie nie zdecyduję. Zdrówka życzę i ślicznej dzidzi Tobie m0na i wszystkim ciężarówkom. Odpowiedz Link
burdziaa !100 lat dla Monalisy! 07.05.08, 20:12 i zdrówka dla wszystkich Cięzarówek :) Odpowiedz Link
gismol77 zdrowia, szczescia 07.05.08, 20:40 poamranczy dla Monalisy a dla pozostalych dziewczyn sily zdrowia i spokoju Odpowiedz Link
a090707 Re: mOnalisa, e-mile, ju_ka i inne zaciazone pono 08.05.08, 11:23 Tez sie dolaczam do wszystkich ciazowek zyczac lekkiego porodu :) Odpowiedz Link
patrice7 monalisa 10.05.08, 10:01 juz 30 tydzien???????????????? ranyyy toz ty zaraz rodzisz!!!~!!! Odpowiedz Link