anula_82 09.05.08, 11:10 to jak, pytałas się męższczyzny swego o Fordon w Bydgoszczy? Moze jednak do mnie Cie podwiezie :)))))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aurinko Re: Aurinko 09.05.08, 11:12 Gdzieś mi uciekł tamten wątek! Nie pytałam, bo wie na pewno, skoro od listopada w każdy wtorek jeździ po Bydgoszczy ;-) Jeżeli będzie ładna pogoda, a przynajmniej nie będzie padać, to przywiezie mnie i Maję :-) Odpowiedz Link
aurinko Anula, to jak - jutro się widzimy? 12.05.08, 13:05 Masz jutro czas? Bo nie wiem czy mam rano wstawać czy nie ;-) Pogoda chyba się nie popsuje, czas będę miała od około 10,30-11 do 14, musimy wrócić na 16,45 do Gdańska. Odpowiedz Link
anula_82 Re: Anula, to jak - jutro się widzimy? 12.05.08, 13:08 No więc jak Twój "chłop" bedzie mógł Cie podrzucić do mnie do Fordonu to posiedzimy u mnie :) Jesli sie z nim dogadasz, wyśle Ci na maila gazetowego mój adres domowy. ok? Odpowiedz Link
aurinko Re: Anula, to jak - jutro się widzimy? 12.05.08, 13:10 Podrzuci na pewno, jak jest tam blisko jakiś market to będzie miał po drodze, a jak nie to i tak podrzuci bo tak będzie łatwiej :-) Wyślij mi adres, proszę, a ja zadzwonię do Ciebie jutro rano albo jeśli nie będziesz spała to dziś jak wrócę z pracy około 21,30. Odpowiedz Link
anula_82 Re: Anula, to jak - jutro się widzimy? 12.05.08, 13:16 Całkiem niedaleko mam Auchan, potem Carefour, Kaufland, Lidl Juz wysyłam adresik. Mieszkam na samym początku Fordonu wiec zgubic sie nie da :)) Odpowiedz Link
aurinko Anula 12.05.08, 22:16 Nie dostałam maila. A tak w ogóle to pada u Ciebie? Bo u mnie od popołudnia temp. spadła o 10 stopni i zaczęło padać. Oby do jutra przeszło :-) Dopiero teraz wróciłam z pracy, dlatego już nie dzwonię. Odpowiedz Link