patrice7 12.06.08, 09:43 Za mnie i mk_8 a raczej nasze dzieci co by sie do zlobka dostaly!!! wyniki za 18 minut Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joasia83m Re: Wzywam was do trzymania kciukow!!!!! 12.06.08, 09:44 oo, czymam mooocno!! Odpowiedz Link
e-ness Re: Wzywam was do trzymania kciukow!!!!! 12.06.08, 09:46 trzymam:)) i wiem jakiego stresa przechodzicie!! Odpowiedz Link
babajagaa Re: Wzywam was do trzymania kciukow!!!!! 12.06.08, 09:47 ale odwazne jestescie,ale trzymam kciuki,daj znac jak najszybciej a ile kandytdatow jest?? Odpowiedz Link
patrice7 iguana ,babajaga 12.06.08, 09:50 iguana a ile bedziesz palcic?? masz jakies namiary?? babajaga miejsc jest 22 , a podam ok 100 (tak mysle widzac ilosciowo) Odpowiedz Link
iguana781 Re: Wzywam was do trzymania kciukow!!!!! 12.06.08, 09:47 No to trzymamy:) Moja też idzie od września do Klubu Maluszka na 5-6 h bo do państwowego to by sie za chiny nie dostała... Odpowiedz Link
dziunia27 Re: Wzywam was do trzymania kciukow!!!!! 12.06.08, 09:50 trzymam i ja i JUlka:)))))))))) Odpowiedz Link
burdziaa Trzymamy ~!!!! 12.06.08, 09:52 i co i co???bo zaraz musze opuscic stanowisko komputerowe , a chce wiedziec jak poszło ?! Odpowiedz Link
dorka3078 Re: Wzywam was do trzymania kciukow!!!!! 12.06.08, 10:13 I ja również ,jak tak sobie poczytałam to jak tylko Zuzia wstanie to pojedziemy chyba zapisać się już na przyszły rok,bo jak jesteśmy spoza Szczecina to mamy przechlapane z miejscami w żłobkach ,przedszkolach,pierwszeństwo mają dzieci z gminy Szczecin a my jesteśmy z ościennej i klops,a gdzie indziej to za daleko. Odpowiedz Link
patrice7 Re: i co?????????????? 12.06.08, 10:15 cholera JEST!!!!!! UDALO SIE!!!!! dostały sie obie! radosci nie ma konca! skacze po pokoju i odstawiam taniec radosci!!!!!!!!!!!!!!! Dzieki za trzymanie kciukow Odpowiedz Link
agusiajasia Re: i co?????????????? 12.06.08, 11:59 No to super, że sie cieszysz. A od kiedy do tego żłobka? Od września? Odpowiedz Link
asuzi Re: Wzywam was do trzymania kciukow!!!!! 12.06.08, 10:10 trzymam kciuki, powodzenia Odpowiedz Link
babajagaa Re: Wzywam was do trzymania kciukow!!!!! 12.06.08, 10:20 Fajowo,a co biora pod uwage przy wyborze dzieci?? Odpowiedz Link
klaudia020707 Gratulacje. 12.06.08, 11:51 Aż mnie zdziwiło, że tak trudno o miejsce w żłobkach, czy przedszkolach (o przedszkolach kiedys słyszałam). Może warto by zainwestować w taki biznes i otworzyć żłobek;) W Szkocji popularne są nianie, przeszkolona kobitka bierze do siebie kilkoro dzieci w różnym wieku i zajmuje sie nimi kilka godzin dziennie. Drogo to wychodzi, ale państo rekompensuje jakąś część wypłaty dla niani, więc rodzicom opłaca się wrócić do pracy. Wracacie do swoich "starych" prac czy znalazłyście nowe?? Odpowiedz Link
lilka.k Suuuuuuuuuuuuuuer! Huuura! 12.06.08, 12:37 Wiem, jaka to radosc dla ciebie...gratuluję! Odpowiedz Link
patrice7 Re: Suuuuuuuuuuuuuuer! Huuura! 12.06.08, 12:45 tak do zlobka od wrzesnia :)))) yes uyes yes Odpowiedz Link
dmgr Re: Suuuuuuuuuuuuuuer! Huuura! 12.06.08, 22:18 Fajnie. My nawet nie próbowaliśmy bo u nas tylko jeden, może i bysmy mieli szanse bo oboje pracujemy ale złobek nam niepodrodze z pracy no i u nas godzinowo pewnie bysmy się nie dopasowali żeby odbierac. Gratulacje, dzieci super się rozwijają w złobkach i przedszkolach. Mam nadzieję, że dobrze przejdziecie zdrowotnie. Odpowiedz Link