nating 12.06.08, 12:55 czy warto teraz kupić puzzle piankowe ??? jeśli tak to co dziecko będzie z nimi robiło. Sorry za głupie pytanie, ale szkoda mi kasy jeśli teraz się już nie przydadzą. Zaznaczę, że moja Natalka już od jakiegoś czasu chodzi. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maadga Re: puzzle piankowe 12.06.08, 12:56 Do układania się przydadzą. Mój KUba najchętniej się nimi bawił mając około 15,roku Odpowiedz Link
azbestowestringi Re: puzzle piankowe 12.06.08, 13:03 my mamy jakies puzzle painkowe po starszej corce i serdenko jedyne co z nimi robi, to wsadza do buzi i ciumka/gryzie. zadnym intelektem sie nie wykazuje jak narazi e:D Odpowiedz Link
patrice7 Re: puzzle piankowe 12.06.08, 13:07 mam puzle ,wearto kupic przydadza sie na zas:) Odpowiedz Link
leluchow1 Re: puzzle piankowe 12.06.08, 13:10 My mamy po starszym. Nie wykazywał zainteresowania nimi w żadnym okresie. Leża w szufladzie. Odpowiedz Link
olcia.kaktus Re: puzzle piankowe 12.06.08, 13:21 kupiliśmy, dobre były jako podkładka pod mate edukacyjną. Ale jak młoda zaczęła być mobilna, rozłożyła je na części pierwsze, większość ponadgryzała, więc złożyłam je spowrotem do torby. Może jak wyrośnie z wkładania wszystkiego do buzi i robienia demolki to jeszcze się przydadzą. Odpowiedz Link