Dodaj do ulubionych

2 kg mniej! :-)

13.06.08, 23:42
Jedząc wszystko (czyli dosłownie tradycyjnie obżerałam się) schudłam 2 kg w
ciągu 2 tygodni. Kręcę tylko hula hopem, doszłam do 15 minut dziennie. Wciągam
truskawki z bitą śmietaną, czekoladę i wszystko inne na co tylko przyjdzie mi
ochota, zobaczymy jak będzie dalej, jeszcze 3kg do zrzucenia :-)
Obserwuj wątek
    • becik_l79 Re: 2 kg mniej! :-) 13.06.08, 23:43
      no no no!!!! Gratulacje! Tylko z czego Ty kochana chcesz chudnąć! Niedługo znikniesz! Ale hula hoop to świetna sprawa. Sama chętnie bym pokręciła tyłkiem i schudła, ale nie chce mi się, leniowi paskudnemu:P
      • aurinko Re: 2 kg mniej! :-) 13.06.08, 23:45
        Nie zniknę, chcę ważyć 65kg :-) Porządny kawałek tyłka musi zostać, żeby było za
        co potrzymać ;-PPP
        • becik_l79 Re: 2 kg mniej! :-) 13.06.08, 23:51
          noooo to to rozumiem:))) słuszne podejście:) Jestem spokojna, że nie wpadniesz w obłęd:)
          Mój patent to nie spożywanie chleba, makaronu i ziemniaków + przetwory z mąki, a w zamian kasze, ryż i kuskus. Teraz nie mogę tak się żywić, bo karmie, ale jak tylko skończę to spapuguję hula hoopa i wrócę do tej diety. Efekty będa po m-cu:)
          Powodzenia w dalszych bojach!!
          • kristin4 Re: aurinko; 15.06.08, 14:11
            Jak to robisz 15 min ja zakupiłam hula hop jak radziłas ale jak
            zakręciłam to mnie wszystko bolało, okropnie, bałam sie ze siniaki
            bedą.
            • aurinko Re: aurinko; 15.06.08, 14:30
              Kristin, na początku tak będzie. Możesz mieć siniaki. Najlepiej kręcić bez
              spodni, ale z dłuższą bluzą taką, która zakryje biodra. Pas od spodni, szwy,
              szlufki, to wszystko powoduje dodatkowy ucisk przy uderzeniu kołem i bardziej
              boli. Nie zmuszaj się od razu do kilkunastu minut, spokojnie przez kilka dni
              pokręć po 2-3 minuty, może uda Ci się kilka razy dziennie, nawet jak boli, po
              paru dniach się przyzwyczaisz i nie będzie bolało. Stopniowo wydłużaj czas po
              1-2 minuty, bo musisz się przyzwyczaić.
    • klarysa007 Re: 2 kg mniej! :-) 13.06.08, 23:51
      No tak :) Jak inaczej ma schudnąć zakręcona Aurinko jak nie kręcąc hula hopem? ;P
      Ja tak z zawiści.... buuuuu
      • effka_81 Re: 2 kg mniej! :-) 14.06.08, 07:15
        No pięknie, gratulacje!! Hula hop masz super, też bym taki sprzęcior chciała!!
    • nating Re: 2 kg mniej! :-) 14.06.08, 10:24
      Aurinko, wczoraj przeglądałam na allegro hula hop. Są różne wagi, różne
      średnice, różna ilość kulek masujących.
      Jakie Ty masz ? Jak prawidłowo dobrac wagę i średnicę koła ???
      • patrice7 Re: 2 kg mniej! :-) 14.06.08, 11:41
        oo jak sie kreci tak profesjonalnie to musi cos ubyc:0
      • aurinko Nating 15.06.08, 14:26
        Ja mam takie tylko trochę cięższe
        www.allegro.pl/item376489487_kolo_hula_hop_z_magnesem_weglowym_nowosc_.html
        Średnica powinna mieć od 100 do 120cm, waga powinna przekraczać kilogram, na
        początek max 1,5kg, dla zaawansowanych są takie po 2kg ale ja na ponad 2 kilowe
        bym się nie zdecydowała. W dwurzędowym efekt jest lepszy ale niestety ciężej się
        kręci. W ogóle na początku ciężko się kręci, ale już po kilku dniach jest luzik
        :-) Fizycznie męczy, ja czasem bym kręciła dłużej ale po prostu fizycznie nie
        wyrabiam.
        • burdziaa Gratuluje! 15.06.08, 15:34
          chociaz osobicie uwazam,ze nie masz co tracisz- ładnie
          wyglądadsz :)))
          • gismol77 Aurinko 15.06.08, 18:52
            bardzo mi sie podoba ten hula hop. a jak dlugo juz krecisz? i czy one wszystkie
            tak kolo 100 zl oscyluja czy mozna gdzies taniej wyrwac?
            • burdziaa Gismolku 15.06.08, 22:05
              a ty cholero jedna :D po co chcesz kręcic! nastepna "gruba" sie
              znalazła!Aurinko nie odpowiadaj Jej bo nic z niej nie zostanie po
              tym kreceniu :))))))
            • aurinko Re: Aurinko 15.06.08, 22:36
              gismol77 napisała:

> bardzo mi sie podoba ten hula hop. a jak dlugo juz krecisz?

Kręcę bardzo nieregularnie, raz zaczęłam i po 2 tyg. zrobiłam przerwę, nawet po
              parę dni nie kręciłam bo ciągle coś tam (czyli mi się nie chciało), w sumie parę
              tygodni z przerwami (np. na zlocie tylko raz kręciłam przez 3 dni).

> i czy one wszystkie
              > tak kolo 100 zl oscyluja czy mozna gdzies taniej wyrwac?

Nie mam pojęcia jak jest teraz z cenami, bo kupowałam wcześniej i trochę taniej
              :-/ W sklepach nigdzie nie znalazłam, ale na Allegro jest dość spory wybór,
              przynajmniej taki był jeszcze dwa tygodnie temu. Trzeba polować ;-)
        • qwoka to tak wyglada profesjonalne hula-hop :-o 15.06.08, 21:51
          jezuuuu jak zobaczyłam te wypustki masujące to aż mnie ciarki przeszły-wydaje sie jakby to strasznie bolało :D
    • ja-goda1 Re: 2 kg mniej! :-) 16.06.08, 11:12
      Ja mam trzy mniej po szkarlatynie Mikołaja i trwającej 7 dni wysokiej gorączce,
      ale tej metody nikomu nie polecam i nie życzę:) Ja mam żebra na wierzchu teraz
      sie opycham wszystkim do woli bo jak jestem chuda to wyglądam bardzo staro na buzi.
      A Twoja metoda jest super - na pewno nie grozi efektem jo-jo, bo przyspiesza
      matabolizm a nie rozleniwia go:)
      Trzymam kciuki:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka