Dodaj do ulubionych

tłuste siuśki???

14.06.08, 18:41
dzis bylismy w szoku, mala zrobila troche siusiu i mini kupke w nocnik, po wylaniu patrze do nocnika a tu normalnie na sciankach zastygly tl;uszcz, wiecie....taki jak po wystygnieciu rosolu tylko nie zolty a bialy. caly nocnik w srodku byl tym umazany. spotkalyscie sie z czyms takim? jadla to co zwykle. zastnawiam sie jeszcze czy ma to jakis zwiazek ze stanem podgoraczkowym ktory utrzymuje sie od tygodnia. lekarka myslala ze to lagodna 3dniowka (pisalam o tym wczesniej), ale stan podgoraczkowy do 38,2 wciaz trwa. w tygodniu podalam jej z 4-5 razy czopka/nurofen w syropie. juz sama nie wiem czy to od zebow moze byc...?niby lekarka patrzyla jej w paszcze i nie wiedziala zadnych oznak zabkowania, i o co chodzi z tymi dzisiejszymi siuskami?, jutro chyba wybierzemy sie do lekarza
Obserwuj wątek
    • e-gosiak Re: tłuste siuśki??? 14.06.08, 19:06
      A może to tłuste to od czopka właśnie? niezależnie od tego coś przydługo chyba
      ten stan podgorączkowy, a w zasadzie to gorączka..........
      • izoola Re: tłuste siuśki??? 14.06.08, 19:28
        rany, faktycznie! ze tez nie przyszlo mi to do glowy, pewnie to resztki po czopku, bo rano dostala.
        no ta temp byla dzis, przedwczoraj i we wtorek, poza tym albo 36,6 albo 37,2 do 37,5. jutro jednak podjedziemy do lekarza
        • e1w2ewa Re: tłuste siuśki??? 14.06.08, 20:04
          Oddajcie mocz do analizy, może to infekcja pęcherza. U nas też była długo
          gorączka i żadnego przeziębienia ani zębów pediatra nie zobaczyła. Nie zleciła
          nam badania moczu, ale ja na szczęście sama na to wpadałam i to był strzał w
          dziesiątkę.Zdrówka życzę!!!
          • izoola Re: tłuste siuśki??? 14.06.08, 20:55
            mocz badalismy w sobote zeszla, dzien po pierwszym dniu wysokiej goraczki i wyszedl w porzadku. bylo to badanie ogolne, nie posiew. czy w ogolnym "wyjdzie" infekcja ukl.moczowego czy potrzebny jest posiew?
            • e-gosiak Re: tłuste siuśki??? 15.06.08, 10:01
              może wyjść i w ogólnym - będzie wtedy więcej leukocytów, generalnie zmiany mogą
              dotyczyć osadu moczu i pH. Ale nie jestem ekspertem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka