dmgr 25.06.08, 22:47 Przeglądałam Twój wątek z jeździkami-pchaczami i jak mój m zobaczył to się napalił (dla Młodego oczywiście). Napisz mi, który Ci został jeszcze to kupimy od Ciebie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edzia.79 Re: dagi.ww 26.06.08, 08:37 podepne sie pod dmgr :)))) ja bym chciala ten jezdzik pchacz-ten ktory mozna przerobic na taki rowerek i ten pchacz jesli go jeszcze masz w pudelku,nowy. mielibysmy na prezent dla znajomych Odpowiedz Link
dagi.ww Re: dagi.ww 26.06.08, 12:00 Kochane, mam i ten rowerek i ten pchacz - bo licytacja na razie trwa; wiem, że 13osób obserwuje aukcję, więc zainteresowanie jest ;)) Edzia, jak tylko się dowiem, czy mogę zakończyć aukcję przed czasem, to Ci go sprzedam. Napiszcie mi na maila (dagi.ww@poczta.fm) Wasze adesy, ja Wam wyślę nr konta do wpłacenia kaski. Ale będę mogła wysłać dopiero w poniedziałek, bo w niedzielę przylatuję do Polski, a te jeździki już tam pojechały ;)) Odpowiedz Link
pati_poznan Re: dagi.ww 26.06.08, 12:42 Ja tak jak już napisałam na pocztę biorę pchacza przerabianegona "rowerek" pieniążki dziś wpłacam na dane które mi przesłałaś ;) Dzięki mała będzie w niebo wzięta... Odpowiedz Link
dmgr Re: dagi.ww 26.06.08, 12:31 No to ja biore ten pchacz z melodyjka. Napisalam Ci maila. Odpowiedz Link
dmgr Re: dagi.ww 26.06.08, 18:14 Dagi odpisz mi prosze na maila i podaj nr rachunku to pieniadze wyjda dzisiaj i beda u Ciebie w poniedzialek albo daj nr na gg 9610615. Odpowiedz Link