m_k8 01.07.08, 06:49 od godziny jestem w pracy. Uwielbiam pracować od 6tej do 14nastej. Pół dnia będzie na zabawy z Hanią :-) Serwuję kawkę z ekspresu. Przysiadać się! Miłego, słonecznego dnia! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
narttu Re: Kawka :-) 01.07.08, 06:56 o 6 juz w pracy? no no.. My sie dopiero budzimy powoli. Leje znowu. Pies wyszedl na zewnatrz, wysral sie, popatrzyl z zaduma w niebo i postanowil zrezygnowac ze spaceru. Teraz wlasnie pije kawe i jemy sniadanie. Moi rodzice dzis jada do domu a szkoda bo jakos krotki byl ten pobyt- tylko 10 dni. Za to w piatek przyjedzie moja siostra ..i to na prawie miesiac :) Odpowiedz Link
anmroz Re: Kawka :-) 01.07.08, 07:05 Kawa koniecznie, bo noc byle jaka. Ja do pracy na 10, więc chwila oddechu. Potem muszę ugotować zupkę dla małego i do roboty.Miłego dnia! Odpowiedz Link
effka_81 Re: Kawka :-) 01.07.08, 07:26 Oliwka coś w nocy zle spała, budziła się często, nie wyspałam się kawke popijam i ziewam. Miłego dnia Odpowiedz Link
aga_n20 Re: Kawka :-) 01.07.08, 08:06 już właśnie zrobiłam kawkę, przegryzam wafelkami:) i zaraz muszę ubierać dzieciarnię i jadę na zakupy na stadion a potem na spotkanie z dziewczynami:))) jestem niedospana bo do późna na czacie a rano by sie pospało:) Odpowiedz Link
joasia83m Re: Kawka :-) 01.07.08, 08:59 ja ze sniadankiem sie melduje, Dawid obok zrzuca ze stolika z komputerem plyty. qrcze, ale mam nadrabiania na forum, nie mialam czasu zagladac, bo to egzaminy, to wycieczka do rodzicow. Dawid znow ma zapalenie gardla i katar jeszcze od sulejowa, wiec jedzie na antybiotykach:(( wiecie co, mam super pomysl na urodziny Dawidowe! w srodku lasu znajomi maja taki swietny letniskowy domek, nie ma tam ani swiatla, ani wody, tylko gaz. wiec warunki beda polowe, ale mozna spiewac, tanczyc i nikomu nie przeszkadzac. bedzie ognisko z kielbachami, zrobie z mama garnek bigosu, zamowie tort i bedziemy siedziec od rana do poznego wieczora, a ci co nie boja sie ciemnosci, zostana na noc w domku:DD Odpowiedz Link
lilka.k Re: Kawka :-) 01.07.08, 09:02 Tacy buszmeni z was będą...he he, przedni pomysl! Grunt, zeby milo bylo a potem tyle fajnych wspomnien.. Odpowiedz Link
patrice7 Re: Kawka :-) 01.07.08, 09:26 ja wlasnei zasiadlam. Od wczoraj mam dola. zaczelam dzis znow 1 faze south beach ,bo w szpitalu poszla sie ... Odpowiedz Link
burdziaa herbatka 01.07.08, 09:35 hej Miłe Panie :) ja w biegu bo z nielegalnego komputera m.a,ze go nie ma to pozwoliłam sobie zajrzec :) Dzisiaj jestesmy sami z Julciem i jutro tez..pierwsza nasza noc we dwoje, mam stresa czy sobie poradze- no ale musze- Jasio pojechał na tzw. szkolenie (wiadomo o co chodzi..) Dzisiaj zaplanowałam robote, pomoge kolezance w urzadzaniu domu- Miłego dnia! Odpowiedz Link
babajagaa Re: herbatka 01.07.08, 10:14 Ja dopiero teraz kawke pije,obiad zrobiony dla Malego i duzego,posprzatane wiec chwiluna dla mnie sie nalezy.Dzisiaj jade po jakas kiecke na wesele,a pozniej do pracy. Odpowiedz Link
klarysa007 Re: Kawka :-) 01.07.08, 10:18 Ja już po kawie, herbacie i stercie prasowania. Rzeczy starszaka gotowe do wpakowania do torby. O 12 wyruszamy żeby go zawieźć na obóz. To 30 km od nas, a ja przeżywam jakby jechał na miesiąc za granicę. No cóż, to pierwszy samodzielny wyjazd... Odpowiedz Link