e-ness 07.07.08, 19:24 trzymajcie kciuki co by była jedna:))) bo my zaraz po hormonach tak bosko wpadlismy:) aaaa moze byc i wiecej, tylko zeby zdrowe były.... w kupie zawsze razniej:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agusiajasia Re: jutro podgladam FASOLINKE:) 07.07.08, 19:30 Powodzenia!! Ja podglądam swoją Fasolkę w środę :) Ciekawa jestem, który to tydzień... :) Odpowiedz Link
agasar79 Re: jutro podgladam FASOLINKE:) 07.07.08, 21:54 Powodzenia dziewczyny zeby wszystko było ok :))) Odpowiedz Link
agatka_1979 Re: jutro podgladam FASOLINKE:) 08.07.08, 08:43 my tez mocno trzymamy kciuki i zyczymy milego seansu :-)) czekamy na relacje Odpowiedz Link
agusiajasia Re: jutro podgladam FASOLINKE:) 08.07.08, 20:16 No i co zobaczyłaś? Zdaj nam relację :) Czekamy!! Odpowiedz Link
e-ness Re: moooocno trzymam, będzie suuper! 08.07.08, 22:16 Było super:)) malenstwo rosnie zdrowo i ma juz 11,2 mm:))) juzzz:) 7 tyg i 1 dzien termin na koniec lutego ale Malenstwo bedzie z nami na walentyki:) Odpowiedz Link
klarysa007 Re: jutro podgladam FASOLINKE:) 08.07.08, 22:14 Długo nic nie piszesz... Czyżby pięcioraczki? ;) Odpowiedz Link
e-ness Re: jutro podgladam FASOLINKE:) 08.07.08, 22:18 wiecie ale maiłam stracha z ta ciaza blizniacza:) i jak juz zobaczyłam pecherzyk na monitorze to pierwsze o co spytałm to ile "sztuk" potomstwa mam sie spodziewac:) uffff Odpowiedz Link
lilka.k Re: jutro podgladam FASOLINKE:) 09.07.08, 07:02 Nie chce cie straszyc, ale czy u mnie w 6 tygodniu bylo jeden pecherzyk, a dwa tygodnie pozniej juz 2 serca bily, he he Ale ja mialam przeczucie...ze 2 razy sie pytalismy z mezem na pierwszej wizycie ile tam dzieci siedzi. Powiedziala nam, ze jedno wiec tak tez wszystkim mowilismy, ze bedziemy mieli jedno, ludzie sie dziwili, ze o liczbach dzieci gadamy...he he Odpowiedz Link
e-ness Re: jutro podgladam FASOLINKE:) 09.07.08, 07:48 lilka no wez kobito nie strasz:) to teraz bede siedziała i zastanawiała sie.... ale babeczka widziała jedno bijace serduszko ja tez, Zmienia to postac rzecz? czy jednak moze byc niespodzianka:) Odpowiedz Link
agusiajasia Dzisiaj ja idę na filmik... 09.07.08, 09:38 .. z Maluchem w roli głównej :) Wczoraj moja gin powiedziała, że to jeszcze bardzo młoda ciąża, najwyżej 6 tyg. Ciekawe co dziś na badaniu wyjdzie? Oby tylko było zagnieżdżone w macicy, a nie gdzieś poza.... Odpowiedz Link
lilka.k Re: jutro podgladam FASOLINKE:) 09.07.08, 09:52 U mnie najpierw bylo widac wlasnie jedno serduszko, bo sie pokryly, hehe, Nie strasze cie, napewno bedzie jedno :), skoro nie masz sklonnosci ze tak powiem, bo u nas to rodzinne ;) Odpowiedz Link
agusiajasia e-ness 09.07.08, 20:35 No to się nieźle zgrałyśmy :) U mnie termin na 26 lutego :) POWODZENIA :) Odpowiedz Link