atenette Re: Jak zaplacic za bilet na samolot nie majac ka 16.07.08, 23:21 Nie masz wogole zadnej karty? Takiej do bankomatu Electrona czy Master? Odpowiedz Link
patrice7 Re: Jak zaplacic za bilet na samolot nie majac ka 16.07.08, 23:22 mam vise electron kredytowa ,ale pisze ze odrzuca ttransakcje:( Srodki sa ;) myslalam ze mozna placic tylko platniczymi (tymi z wypuklymi literkami) Odpowiedz Link
atenette Re: Jak zaplacic za bilet na samolot nie majac ka 16.07.08, 23:27 KIedys jak jeszcze nie mialam kredytowych i tych wypuklych to placilam electronem, ale rzeczywiscie w wielu miejscach nie mozna juz nia placic Odpowiedz Link
patrice7 Re: Jak zaplacic za bilet na samolot nie majac ka 16.07.08, 23:29 juz chyba wiem :( Mam dzienny limit platnosci bezgotowkowych mniejszy niz cena biletu i nie moge zaplacic . Ale jestem wsciekla! jutro ten bilet bedzie 2x drozeszy pewnie, bo od wczoraj i tak podrozal. Effka ale przez telefon placisz wtedy oplaty manipulacyjne i jest drozej duzo Odpowiedz Link
pola-lipiec_2007 Re: Jak zaplacic za bilet na samolot nie majac ka 17.07.08, 10:56 Za przelot z wylotem w Polsce mozna placić przelewem (np. w Centralwings). Jeżeli wylot jest z zza granicy trzeba płacić kartą kredytową Odpowiedz Link
patrice7 Re: Jak zaplacic za bilet na samolot nie majac ka 17.07.08, 14:17 Wylot jest z Polski po prostu Ryanair nie ma opcji płatnosci przelewem.TYLKO karta,której ja nie posiadam. Dzieki ogromnej uprzejmości aurinko ,która zapłaciła za mnie mam juz rezerwacje i jestem spokojna! :)) Odpowiedz Link
effka_81 Re: Jak zaplacic za bilet na samolot nie majac ka 16.07.08, 23:23 Ale to musi być karta kredytowa nie? Możesz zadzwonić i kupic bilet przez telefon, napewno sie da bo mój brat tak kupił;)) Odpowiedz Link
ankas4 Re: Jak zaplacic za bilet na samolot nie majac ka 16.07.08, 23:22 Kazdy przewoznik ma swoje punkty sprzedazy biletow, adresy sa na stronach danej firmy, lot ma tam blisko dworca glownego . TAK , WIEC nie ma klopotu jak sie nie ma karty. Odpowiedz Link
joasia83m Re: Jak zaplacic za bilet na samolot nie majac ka 16.07.08, 23:34 Pati, ja tam nie wiem co Ci pomoc, bo trzezwo nie mysle <pifko> ale jak juz zaczelas temat, to pochwal sie gdzie chcecie leciec?? Odpowiedz Link
klaudia020707 przelew 16.07.08, 23:35 przeciez mozesz zaplaic przelewem. ja pierwszy bilet tak kupilam, a karty tez mi nie chcialo przyjac. w UK mam zwykla karte bankomatowa i bez problemu place sproboj z tym przelewem:) powodzenie Dokąd lecisz? Odpowiedz Link
patrice7 Re: przelew 16.07.08, 23:40 ale jak przelewem?? nie widze tam takiej opcji;/ jakas ciemnota normalnie ;P Asia piwko?? znow??? co na to Dawid haha Odpowiedz Link
klaudia020707 pati 16.07.08, 23:44 a jakie to linie? startujesz z Pl:? jesli tak to powinno sie dac Jak masz opcję zapłaty za bilet to powinno być kilka do wyboru, międy innymi przelew (bank lub poczta) Odpowiedz Link
joasia83m Re: przelew 16.07.08, 23:45 Dawid przesypia Cale noce!!!!!!! yeah no Pat, nie odpowiedzialas! gdzie gdzie gdzie Odpowiedz Link
patrice7 Re: przelew 16.07.08, 23:47 wlasnie sprawdzam w ryanair nie da sie przelewem;/ Odpowiedz Link
klaudia020707 Re: przelew 16.07.08, 23:50 :( no tak bo to nie Polskie linie:) ja leciałam polskimi więc była taka opcja, to był Centralwings ale już go nie ma och Pati nie bądz taka tajemnicza, gdzie na wakacje?:) Napisz coś więcej, pochwal sie Odpowiedz Link
patrice7 Re: przelew 16.07.08, 23:51 nie no nie chce zapeszac :( A tu kurde juz na starcie problem z biletem ;) Odpowiedz Link
klaudia020707 Re: przelew 16.07.08, 23:53 ok, jak już wszystko będzie dograne to się pochwalisz oczywieście:) Nie masz nikogo kto ma karte kredytową i byłby skłonny zamówić ten bilet? Odpowiedz Link
patrice7 Re: przelew 17.07.08, 00:01 Wlasnie nie mam chyba nikogo z taka karta . Bo zrobic przeciez sam przelew komus na konto to nie problem,problem jest w posiadaczu karty ,a w zasadzie jego brak ;) A co do wyjazdu chcemy poleiec do mojej mamy do irladnii ,jeszcze u niej nie bylam,a zaoferowala zwrot polowy kosztow ;) Odpowiedz Link
klaudia020707 Re: przelew 17.07.08, 00:09 Mam szwagra w Cork:) w jakim mieście jest mama Odpowiedz Link
aurinko Pati i jak z tym biletem? 17.07.08, 10:16 Ile on kosztuje? Szkoda, że wczoraj już spałam, bo mogłabym zapłacić swoją kartą kredytową a Ty byś mi zrobiła przelew bezpośrednio na konto karty. Może coś da się jeszcze wykombinować? Odpowiedz Link