blanka0 05.08.08, 07:57 jestem jakas calkowita sierota zaplanowalam ze lecimy 31 sierpnia i ni huhu nie pomyslalam ze dla malej potrzebujemy paszport rany boskie jakos tak unia to unia i paszporty nie potrzebne dziecioł ze mnie ile sie czeka? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patrice7 Re: czy zdąze z paszportem 05.08.08, 08:02 Nie chce strasszyc ja czekalam ponad 3 tyg i to minimum,w okresie wakacyjnym ponoc sie kolejka wydluza .zadzwon tam szybko teraz i zapytaj jakie kkolejki i ile sie czeka Odpowiedz Link
lee_a Re: czy zdąze z paszportem 05.08.08, 08:25 może szybciej bedzie z dowodem osobistym? Odpowiedz Link
enya81 Re: czy zdąze z paszportem 05.08.08, 08:30 A ja Cię pocieszę, bo my czekalismy na paszport tymczasowy(na jeden rok) tydzień. Poszlismy juz w lipcu, bo też wylatujemy na wywczas pod koniec sierepnia i taka niespodzianka. Idz szybko załatw zdjęcia i pedem to pewnie załatwisz. Odpowiedz Link
patrice7 Re: czy zdąze z paszportem 05.08.08, 08:34 Dzwon i dawaj znac, a wlasnie jesli nie paszport to kombinuj dowod tymczasowy Odpowiedz Link
qwoka Re: czy zdąze z paszportem 05.08.08, 08:47 ja czekałam na paszport 2-3 tyg ale to było w marcu..moze teraz w sezonie wiekszy ruch, ale podobno wiecej jak 4 tyg sie nie czeka, wiec jak szybko załatwisz to sa duże szanse:) Odpowiedz Link
malenkie7 Re: czy zdąze z paszportem 05.08.08, 08:50 u nas czeka sie równo miesiąc. paszport dla dziecka jest potrzebny, nawet w UE. Odpowiedz Link
zurawina100 Re: czy zdąze z paszportem 05.08.08, 09:51 na paszport tymczasowy czeka się do 2 tygodni więc spokojnie zdążysz, sama wyrabiałam dzieciakom w czerwcu i tyle czekałam Odpowiedz Link
burdziaa Blanka 05.08.08, 10:56 na pewno zdazycie( koleznaka tydzien po błaganiach czekała)- ale dzisiaj jedzcie, musicie razem byc- tymczasowy Wam wyrobia - a chwal sie, gdzie lecicie? nam sie tez marza wakacje, Jasiek moze na poczatke wrzesnia cos wziasc/ Odpowiedz Link
blanka0 Re: Blanka 05.08.08, 11:11 nic nie mam zaplanowanego maz ma urlop od 31 sierpnia na 3 tyg, i tak obserwuje portal wakacje pl sa tam extra oferty np jutro wylot z wrocla w 5 gwiazdkowym hotelu all, na riwierze tureckiej 1600 zl zdecydowalabym sie natychmiast tylko ten urlop czarka :( jutro pojedziemy zrobic fote i do biura choc czarek twierdzi ze baltyk lepszy bo jod i sztormy we wrzesniu Odpowiedz Link
burdziaa Re: Blanka 05.08.08, 11:21 no własnie, chciałas do Gdyni, z tym jodem to ma racje...ale i inne kraje też kuszą :) najwazniejsze,ze bedziecie razem! Odpowiedz Link
blanka0 Re: Blanka 05.08.08, 11:34 no mnie nosi tym bardziej do takiego hotelu za taka kase a czarek jako astmatym tylko baltyk no i dogadaj sie hihi jak sie cos trafi to polecimy a jak nie to nad baltyk Odpowiedz Link