annullka Re: annullka, co u Ciebie? 18.08.08, 09:17 wow, ja tak rzadko piszę, zdziwiłam się bardzo, że ktoś o mnie zapytał, bo to chyba o mnie chodzi u mnie hym po trzytygodniowym urlopie jestem w parcy i pierwszy dzień o dziwo jest super, bo nie ma dyrekcji, nie ma kierownika, mozna było spokojnie wypic kawę i pogadać z koleżankami moja mała fasolka rośnie i narazie jest wszystko w porządku, w końcu znalazłam lekrza który mnie poprowadzi, super facet i zna się na rzeczy, bo z moją trombofilią niestety nie jestem łatwa pacjętką i dziwne ale jak na 10 tc to brzuszek już trochę widac, mam dziwne podejrzenia, że w pracy szybko się zorientują, ale narazie nic nikomu nie mówię Stasiek ma juz prawie 14 miesięcy i taki mały łobuziak, spryciuch, najważniejsze, że nie choruje i jest pogodnym dzieckiem aha i urlop był super, niestety w tym roku cały w domu przesiedziałam ale wypoczęłam, zrelaksowałam sie no i u mnie tyle Odpowiedz Link
27agnes72 Re: annullka, co u Ciebie? 18.08.08, 16:35 No widzisz a jednak chodziło Ciebie ;-) Zboczenie zawodowe- zapamiętuję trudne medycznie przypadki ;-) Bardzo przeżywam wszystkie "zaciążone lipcówki"- dla mnie to był najlepszy czas a chyba z moją trójką już się nie zdecyduję świadomie na ciążę... Mój syn chorował na cytomegalię i wiem co to znaczy mieć w Polsce jakąś dziwną chorobę-inną niż angina.Życzę Wam dużo zdrówka! Odpowiedz Link
annullka Re: annullka, co u Ciebie? 19.08.08, 08:24 dzięki kochana 1 września mam usg genetyczne, już się denerwuje, mam nadzieję, że wszytsko będzie dobrze i że serduszko dalej będzie pikać pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
annullka Re: annullka, co u Ciebie? 19.08.08, 08:29 aha zapomniałam napisać mam jeszcze jeden poważny problem brak clexane w aptekch, ponoć producent zaopatruje tylko duże apteki, ostatnio w mojej miejscowości dostałam 26 z wypisanych 30, oblał mnie zimny pot na myśl, że zabraknie mi leku, który pomaga żyć mojemu dzieciątku, to jest okropne, jak tak można narazie mam zapas, zobacze co na to lekarz prowadzący, mam rodzinę pracującą w szpitalu i w aptece, więc może oni mi pomogą Odpowiedz Link