patrice7 18.08.08, 17:06 Jutro o 8 rano mam byc na lotnisku bo o 10 wylot. A malwa szaleje ma dziwne kupy i goraczke 38,5 masakra. Jestem zalamana tak czekalam na te wakacje .Nie wiem czy leciec czy zostac w domu :((( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blanka0 Re: Co robic ,co robic! 18.08.08, 17:12 idz niech ja obejrzy jakis lekarz jeszcze dzis albo zamow do domu, moge podac namiary w koncu w irlandii tez sa lekarzw w razie czego Odpowiedz Link
burdziaa Re: Co robic ,co robic! 18.08.08, 20:03 do lekarza Kochna, na dyzur albo jakas wizyta domowa- szkoda tego lotu :(nie znam sie ale lekarz na pewno cos doradzi ! Odpowiedz Link
agasar79 Re: Co robic ,co robic! 18.08.08, 17:24 o kurcze, oby nie rozkręcał się wirus rota Powodzenia i zdrówa!!!! Odpowiedz Link
a.zaborowska1 Re: Co robic ,co robic! 18.08.08, 20:17 Tak jak dziewczyny radzą spróbuj znaleść jakiegoś lekarza. Zaopatrz się we wszystko co potrzebne: smecta, orsalid, dicoflor30 na wyjazd. Dobry jest na rota nifuroksadyd ale to jest antybiotyk i tylko na recepte. Nie rezygnuj z lotu pozdrawiam Odpowiedz Link
lipiec_2007 Re: Co robic ,co robic! 18.08.08, 23:22 jesus! ale pech. daj znac, co z mala i czy lekarz pozwoli wam leciec. Odpowiedz Link
klarysa007 Re: Co robic ,co robic! 18.08.08, 23:25 Mam nadzieję, że skończyło się na strachu. Trzymam kciuki! Odpowiedz Link
ankas4 Re: Co robic ,co robic! 19.08.08, 04:39 Dobrze dziewczyny radzily! do lekarza i powiedziec ,ze macie lot itd... on poradzi ale pewnie i tak powie ,ze Ty musisz zdecydowac, z jednej strony jak ma byc chora caly tydzien to lepiej przelozyc wyjazd a z drugiej faktycznie w Irlandii tez sa lekarze... trudna sytuacja bardzo,oj trudna , wspolczuje... mam nadzieje, ze juz cos sie wyjasnilo! Odpowiedz Link