blanka0 22.08.08, 07:22 czy Wasze maluchy popłakuja przez sen? Lenie sie to zdarza czesto, a jak ją wybudze to rogalik jak malowany. Tyko nie wiem czy cos jej dolega czy dzieci tak mają. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilka.k Re: poplakiwanie przez sen 22.08.08, 07:42 Czasem sobie pojęczą. Nie wybudzam. Klepie po pleckach. Pomaga. Odpowiedz Link
bobimax Re: poplakiwanie przez sen 22.08.08, 07:56 Moa też jęczy i popłakuje przez sen, ale jej nie wybudzam tylko głaszczę i uspokajam. Odpowiedz Link
blanka0 Re: poplakiwanie przez sen 22.08.08, 07:59 nie no jak chwile pojeczy to nie zwracam uwagi, ale Lena czesto płacze przez np 2 h i zeby ja uspokoic to musze wybudzic sama nie wiem czy cos ją boli czy cos się śni jak wy budze to jak reka odjął Odpowiedz Link
asuzi Re: poplakiwanie przez sen 22.08.08, 21:44 to długo 2 h, dziwne, może coś jej się śni, myśle że jakby bolało to by się wybudzała sama, moja czasem pojęczy, albo sama się uspakaja i śi dalej, albo głaszczę ją wyciszam. Odpowiedz Link
patrice7 Re: poplakiwanie przez sen 22.08.08, 21:51 Gdyby ja cos bolało ,to by nie usmiechala sie zaraz po wybudzeniu ;) Bardzo ciekawe czemu tak robi . A lekarzowi mówiłas? Odpowiedz Link
burdziaa Re: poplakiwanie przez sen 22.08.08, 21:56 dziwne to bardzo, a neurolog co mówił?moze to niedojrzałosc układu nerwowego jest za to odpowedzialna?albo jakies pobudzenie, skoro Lenka tak niespokojnie i krótko spi w nocy, to moze jakies nerwowe sprawy wchodzą w gre? Moze przez to Lenka własnie tak Ci krótko spi bo nie regeneruje sie w nocy, jakos tak mozna kombinowac.....Najfajniejsza jest jak broi :) Odpowiedz Link
dorka3078 Blanka 22.08.08, 22:50 Nie wiem czy to to samo,ale napiszę ci o wyciu mojej Klaudii w nocy co jakiś czas przez kilka lat,nie wiem czym było to spowodowane,ale krzyczała mamo mamusiu mamusiu,ja ją tuliłam i tuliłam a ona krzyczała ,zawsze starałam się ją wybudzić ale czasami mi się nie udawało,po prostu po jakimś czasie przestawała i zasypiała,zrzuciłam to na siebie ,że w ciąży z nią byłam bardzo nerwowa ,potem też różnie bywało,po przeprowadzce i unormowaniu syt. jakoś )odpukać na razie ucichło),ale jak bardzo cię to niepokoi to opowiedz lekarzowi.Ja mówiłam o tym kilku koleżankomi i kilka miało podobnie,kurcze ciekawe skąd takie rzeczy się biorą? Odpowiedz Link
apolka73 Re: poplakiwanie przez sen 22.08.08, 22:52 Franek czesto poplakuje, glownie kiedy zmienia przez sen pozycje (bolesna sprawa :) ale czesto rozplakuje sie na glos i trzeba isc go utulac. Ja nie moge - przy mnie sie rozbudza, musi tata. Odpowiedz Link