chanastel 30.08.08, 22:05 Musical grają z piosenkami abby Tosia by sobie potańczyła:) a potem jakiś spacerek? palec do budki kto za Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patrice7 Re: Może do kina w środę? 30.08.08, 22:12 graja Mamma mia??? o rety a ja tak chcialam to ogladac!! ale chyba mnie nie bedzie Odpowiedz Link
maryjka60 Re: Może do kina w środę? 30.08.08, 23:21 nas nie będzie bo zaczynamy w środę się wczasować, ale film strasznie chciałabym obejrzeć, ps. do zobaczenia po powrocie Odpowiedz Link
burdziaa Re: Może do kina w środę? 30.08.08, 23:23 Hania ja moze po kinie na lodzika :) Odpowiedz Link
maryjka60 Re: Maryjka 31.08.08, 10:40 teraz to dopiero prawdziwe wczasy będą :>) w środę rano lecimy na 2 tyg. na Kretę, do zobaczenia Kochane po powrocie Odpowiedz Link
chanastel Re: Może do kina w środę? 02.09.08, 20:29 To jak będzie ktoś? Bo dla nas to cała wyprawa! Odpowiedz Link
lilka.k Re: Może do kina w środę? 02.09.08, 20:33 Mnie nie bedzie, czekam jutro na kuriera z wozkiem...ale i tak Piotrek mi powiedzial, ze najpierw musilibysmy kaski im kupic, bo beda wchodzic na schody, he he Moze na nastepna sie wybiore? jutro jednak nie dam rady. A szkoda..Hania, ja cie jeszcze nie widziałam w stanie błogoslawionym... Odpowiedz Link
chanastel Re: Może do kina w środę? 02.09.08, 20:36 Coś czuję że prędzej urodzę niż się z Wami zobaczę;) no szkoda mi baaardzo szkoda. No ale nic będę próbować za tydz Odpowiedz Link
burdziaa Re: Może do kina w środę? 02.09.08, 20:39 Haniu Kochana, ja bede ale po kinie jesli chcesz, a jesli nie to i tak moze jakos umowimy sie albo z Pawłem sie spotkam w sprawie tego namiociku, jak mozemy sie umówic? Odpowiedz Link
chanastel Re: Może do kina w środę? 02.09.08, 20:47 Burdziu na jutro mogę go mieć. Obiecał mi ten sąsiad że podrzuci mi do wrocka. Dam jutro na forum znak czy jadę bo trochę mi się nie chce samej do tego kina. A jak nie będę to Paweł podrzuci Ci do domu albo ten kolega. Jutro albo pojutrze ok? Odpowiedz Link
olus-ia80 Re: Może do kina w środę? 02.09.08, 20:40 Mnie nie ma, bo ja i Gabi idziemy jako statysci grać w filmie ,normalnie wielka przygoda ,byłam w szoku że zadzwonili Odpowiedz Link
chanastel Re: Może do kina w środę? 02.09.08, 20:48 No to brawo może kiedyś zobaczymy Was w środę w kinie?:))))ja grałam kiedyś w pol-niem-fran filmie ale nawet nie wiem jaki tytuł:) Odpowiedz Link
patrice7 Re: Może do kina w środę? 02.09.08, 20:51 Hania gralas jako statystka?? wow pokaz nam linka:))) Hania bede jutro w kinie :)) Odpowiedz Link
burdziaa Re: Może do kina w środę? 02.09.08, 21:38 to co mam przychodzic :)? bo musze wszystko tak poustawiac,zeby do wak ok 14tej zdazyc, bo pewnie tak film sie konczy? Odpowiedz Link
chanastel Burdzia 02.09.08, 21:43 A jakbym jutro dała znak czy jadę to wystarczy? Bo nie wiem czy się zbiorę. Różnie może być wiesz jak to baby w ciąży mają;) Odpowiedz Link
burdziaa Re: Burdzia 02.09.08, 21:50 Hania ja nie w ciazy a zebrac mi sie tez trudno :))))) nie ma sprawy, wystarczy o 12 tej jak mi dasz znac bo do tego czasu i tak musze w domu siedziec bo mam jakies liczniki czy kominy :) Odpowiedz Link