izoola 08.09.08, 11:05 przymierzam sie do kupna, bo to wygodniejsze na krotkie dystanse niz mei-tai. czy ktoras z dziewczyn z warszawy moze ma i moglaby mi pokazac jak to sie nosi? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edzia.79 Re: czy ktoras ma pouch`a? 08.09.08, 14:11 czy masz na mysli chuste-kieszonke??? www.chusta.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=31&Itemid=55 kupilam jako moja pierwsza chuste i jest tak beznadziejna ze rece opadaja.prawie wogole malej w niej nie nosilam,no troche po domu. moze mam zly rozmiar ale mierzylam sie zgodnie z instrukcja. jestem z wawy,mozesz ja spokojnie obejrzec a nawet odkupic :)))bede wdzieczna :) Odpowiedz Link
izoola Re: czy ktoras ma pouch`a? 08.09.08, 22:35 tak tak, dokladnie o te kieszonke:). a jaki ty masz rozmiar i kolor? maszz bawelny czy lnu? ona jest rozciagliwa? Odpowiedz Link
silvii Re: czy ktoras ma pouch`a? 08.09.08, 23:02 popieram Edzie - szkoda kasy... mam rozmiar 6 też chętnie komuś odsprzedam... Silvii & Dan Odpowiedz Link
edzia.79 Re: czy ktoras ma pouch`a? 09.09.08, 08:20 www.chusta.pl/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=71&category_id=8&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=29 mam ta;jasna w drobne kwiatki nr 4. jak chcesz mozemy sie spotkac i przymierzysz tylko ja nie bardzo wiem jak nosic roczniaka.wczoraj probowalam mala wlozyc na biodro,teoretycznie siedziala ale ja pewniej czuje sie w kolkowej i wiazanej Odpowiedz Link
izoola edzia 09.09.08, 08:49 chetnie bym sie umowila na przymierzenie, tylko obawiam sie, ze ta 4 moze byc za mala. jesli masz kolkowa to tez chetnie bym sprobowala. ja jestem z zoliborza (okolice powazek) ale moge dojechac wszedzie gdzie komunikacja miejska jest;), z tym, ze jestesmy dostepne po 13ej, bo do 12ej jagoda jest w zlobku a potem spi jak zabita conajmniej godzine. napisz kiedy i gdzie by ci pasowalo, moze byc rowniez weekend:) Odpowiedz Link
edzia.79 Re: edzia 09.09.08, 09:00 dla mnie 4 jest chyba stanowczo za duza,bo mala jak sobie wloze to mam prawie na wysokosi kolan hihihi ja jestem z Mokotowa ale moge umowic sie na starej Pradze gdzie starszak chodzi do szkoly. godzina jaka tobie pasuje tylko raczej po niedzieli bo teraz Kuba sie rozchorowal i siedzi w domu. Odpowiedz Link
izoola silvii 09.09.08, 08:51 twoja rowniez chetnie przymierze, ze spotkania u e-ness kojarze, ze ty podobny6ch gabarytow jestes co ja wiec moze twoja 6tka bedzie lepsza niz 4ka edzi, jesli to nie klopot to chetnie sie spotkam na przymiarke;). w watku do edzi napisalam kiedy jestem dostepna:) Odpowiedz Link
edzia.79 Re: silvii 09.09.08, 09:01 dziewczyny to mozemy spotkac sie gdzies po srodku :)) Odpowiedz Link