kamsi 12.09.08, 23:37 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,5684129,Na_Naszej_klasie_szukali_domu_dla_jej_dziecka.html?skad=rss Zastanawiam się, czy nie powinnyśmy bardziej uważać z zamieszczaniem zdjęć naszych dzieci na forum, kurczę:/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziunia27 Re: Okropne:((( 13.09.08, 00:12 o ja pi***** co to ma być..... a ta NK coraz bardziej zaczyna mi się niepodobać;/ Odpowiedz Link
malenkie7 Re: Okropne:((( 13.09.08, 08:09 juz jakis czas temu usunęlam fotki Piotrka z NK. Zostawiłam jedno, zrobione komórką, na którym jestem razem synkiem. A i tak zastanawiam sie, czy go nie usunąć. Dziwi mnie, ze niektórzy traktują portal NK jak album i umieszczają tam fotki przedstawiające wszystko co dotyczy ich rodzimy, zycia, wakacji etc. zastanawiam sie tez nad zablokowaniem dostepu do albumu Piotrka na picasa, bo naprawde zboczenców i debili pelno w necie. Odpowiedz Link
lilka.k malenkie 13.09.08, 09:03 piszesz bloga w sieci i teraz mowisz o tym, ze nie zmaieszczasz zdjec Piotrka na NK? Zamieszczasz je w necie przeciez... Odpowiedz Link
patrice7 Re: malenkie 13.09.08, 09:10 Dlatego trzeba blokowac konto ,tak aby dostep do zdjec mieli TYLKO znajomi.I po sprawie Odpowiedz Link
malenkie7 Re: malenkie 13.09.08, 10:15 toż właśnie nosze sie z zamiarem zablokowania dostepu. jednak z drugiej strony - porównaj dostepność do portalu NK i jego popularnosc, a popularnopsc prywatnych blogów i albumów. jest różnica. Odpowiedz Link
latortura Re: Okropne:((( 13.09.08, 08:58 daltego ja mam od poczatku taka zasade, ze nie zamieszczam w ogole naszych prywatnych zdjec, ani razu nie pokazalam zdjec Synka, a na NK sie nie wpisalam, mam negatywne zdanie o NK, owszem...jest to fajny portal, robiacy duza kase itd - rozumiem to, ale uwazam, ze powinien byc to portal dla wczesniejszego pokolenia, dla naszych rodzicow itd., dla ludzi rozsadniejszych, starszych, madrzejszych doswiadczeniem, ktorzy sa w wieloletnich, czesto szczesliwych malzenstwach, mocneijszych fundamentowo niz tych teraz... dla ludzi, ktorzy NAPRAWDE chca powspominac, poszukac dawnych przyjazni, ludzi, z ktorymi nie maja juz kontaktu (nie bylo kiedys telefonow komórkowych), niestety mlodsze pokolenie wykorzystuje portal do LANSOWANIA SIE, pokazania "jak sie teraz zmienilam" jak mi teraz dobrze, ile mam kasy, gdzie jezdze na wakacje, jaka mam wspaniala rodzine itp. oczywiscie, ze nie wszyscy maja takie podejscie, sa ludzie, ktorzy naprawde chca podzielic sie swoja radoscia z urodzenia dziecka czy wyjscia za maz, druga kwestia, ktora mi sie tam nie podoba to jak ja to mowie: rozdrapywanie wspomnien, ludzie szukaja swoich dawnych milosci, na profil uzytkownika wpisuja sie dawni partnerzy, wpisuja komentarze, pisza do siebie e-maile, obecni partenrzy sa zazdrosni... i o ile ktos NAPRAWDE szuka kogos waznego, kogo utacil i z kim chcialby byc to jeszcze pol biedy ale wiekszosc szuka poprostu rozrywki, dodatkowej adrenaliny, sensacji, odskoczni od codziennosci, jestem na NIE temu portalowi, jak dla mnie to tylko maszynka do robienia pieniedzy, szkoda bo mogl to byc fajny portal ale wiekszosc ludzi nie doroslo jeszcze do wielu rzeczy, pozdrawiam Odpowiedz Link
kamsi Re: Okropne:((( 13.09.08, 09:48 Ja właśnie też nigdy na NK nic nie umieściłam, tylko tu na forum, a z tym chyba też będę trochę uważać, sama nie wiem. Nie chcę się nakręcać, ale np. o pedofilii jakoś ostatnio ciągle słychać:/ Odpowiedz Link
malenkie7 przeczytałam i polecam przeczytać;) 13.09.08, 11:09 projekt-kasandra.blogspot.com/ Odpowiedz Link
ridibunda Re: Okropne:((( 13.09.08, 11:33 Rzeczywiście okropne:/ Ja od samego początku mojej przygody z netem mam założenie, że nie zamieszczam w sieci żadnych moich zdjęć ani zdjęć mojej rodziny. Wolę dmuchać na zimne. Niby tych dziwaków jest promil, ale chcę jednak zachowywać trochę anonimowości. I nigdy bym się nie zdecydowała na pisanie bloga, chyba ze zamkniętego, tylko dla znajomych. Choć Wasze blogi lubię czytać, bo są fajne:) Odpowiedz Link
kogosia Re: Okropne:((( 13.09.08, 11:58 blokuje w takim razie oglądanie moich zdjęc, przez przypadkowe osoby Odpowiedz Link
badowimo Re: Okropne:((( 13.09.08, 12:09 Zablokujcie profil. Zdjecia beda mogly ogladac osoby tylko z listy znajomych:) Odpowiedz Link