16.09.08, 08:33
odebralas meila???
Obserwuj wątek
    • dmgr Re: dmgr 16.09.08, 10:56
      Tak, dzięki miałam odpisać ale ostatnio prawie wcale nie siadam do komputera
      (telewizor nam wysiadł całkowicie no i walka o komputer jest teraz a zazwyczaj
      wygrywa Klara, która siedzi w domu po chorobie no i najchetniej bajki by
      oglądała) no a po drugie to mi ciężko cały czas siedziec.
      Dzieki, też myślałam o ciemnym kolorze ale blond też mi chodził po głowie.
      Wczoraj już w sklepie wzięłam sobie farbę już nie pamiętam ale coś tam z
      kasztanem (między brązem a kasztanowym) ale mimo kalkulacji koszyka zabrakło mi
      przy kasie i musiałam odłożyć. Co się w domu okazało jak sprawdziłam paragon
      policzyli mi w sklepie zamiast 6 bułek to 86 i zabuliłam za buły prawie 30 zł.
      Na szczęście mąż potem pojechał i oddali kase a po farbę przejadę się innym razem.
      Dzięki Ci bardzo.
      A co do Palette to już dawno nie używam tego świństwa bo włosy niszczy strasznie.
      • edzia.79 Re: dmgr 16.09.08, 16:48
        ale numer z tymi bulkami,jestem w szoku.
        dobrze ze wam kase oddali :)
        • dmgr Re: dmgr 16.09.08, 17:26
          Wiesz to taki większy sklep typu "Supersam" i chyba by wiedzieli jakby ktoś 86
          bułek kupił bo by im połowa z całego dziennego towaru zeszła więc problemu nie
          robili bo było oczywiste i jeszcze przeprosili. Ale usmialiśmy się i mąż ciągle
          żartuje, że mam pochowane w domu bułki na produkcję bułki tartej hehe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka