dmgr Re: dmgr 16.09.08, 10:56 Tak, dzięki miałam odpisać ale ostatnio prawie wcale nie siadam do komputera (telewizor nam wysiadł całkowicie no i walka o komputer jest teraz a zazwyczaj wygrywa Klara, która siedzi w domu po chorobie no i najchetniej bajki by oglądała) no a po drugie to mi ciężko cały czas siedziec. Dzieki, też myślałam o ciemnym kolorze ale blond też mi chodził po głowie. Wczoraj już w sklepie wzięłam sobie farbę już nie pamiętam ale coś tam z kasztanem (między brązem a kasztanowym) ale mimo kalkulacji koszyka zabrakło mi przy kasie i musiałam odłożyć. Co się w domu okazało jak sprawdziłam paragon policzyli mi w sklepie zamiast 6 bułek to 86 i zabuliłam za buły prawie 30 zł. Na szczęście mąż potem pojechał i oddali kase a po farbę przejadę się innym razem. Dzięki Ci bardzo. A co do Palette to już dawno nie używam tego świństwa bo włosy niszczy strasznie. Odpowiedz Link
edzia.79 Re: dmgr 16.09.08, 16:48 ale numer z tymi bulkami,jestem w szoku. dobrze ze wam kase oddali :) Odpowiedz Link
dmgr Re: dmgr 16.09.08, 17:26 Wiesz to taki większy sklep typu "Supersam" i chyba by wiedzieli jakby ktoś 86 bułek kupił bo by im połowa z całego dziennego towaru zeszła więc problemu nie robili bo było oczywiste i jeszcze przeprosili. Ale usmialiśmy się i mąż ciągle żartuje, że mam pochowane w domu bułki na produkcję bułki tartej hehe. Odpowiedz Link