edzia.79 24.09.08, 10:26 czy jest na forum jeszcze jakis dinozaur ktory razem ze mna zaklada coziennie swieza pizamke??? kiedys byl taki watek,ciekawa jestem jak sprawa wyglada teraz. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilka.k tak, codziennie :) 24.09.08, 10:28 Codziennie im zmieniam :), tak mam i nie wiem kiedy mi to przejdzie ;) Odpowiedz Link
lee_a Re: codziennie swieza pizamka?? 24.09.08, 10:29 u nas piżamka na 4-5 dni, chyba że zaleje się syropem albo zamoczy w nocniku ;) to częściej zmieniana. Odpowiedz Link
m0nalisa Re: codziennie swieza pizamka?? 24.09.08, 10:34 ja przewaznie co 2-3 dni zakladam mu swiezą Odpowiedz Link
burdziaa i ja codziennie 24.09.08, 10:35 juz sie zastanawiam czy nie przesadzam bo czysciutkie po nocy wrzucam do prania, a pote rachunki za wode sie dziwie dlaczego takie sysokie, jak pralka codziennie chodzi - moze co 2 dni jak Borówka spróbuje- ale sama lube swiecze pizamki i czesto zmieniam wiec to jakiez zboczenie chyba jest, czy to sie leczy:)? Odpowiedz Link
apolka73 dol zmieniam po 2-3-4 dniach 25.09.08, 13:00 :) Chyba ze jest awaria. Franek spi w bodziaku w ktorym potem chodzi do wieczora. Kapiel, zmiana bodziaka, dol zostaje - tylko do spania spodnie. Pizdzama sie u nas nie sprawdzila. Odpowiedz Link
igina Re: codziennie swieza pizamka?? 24.09.08, 11:20 Ja zakładam nową jezeli młodemu przesiąknie pielucha. Jeżeli nie to zakladam co 2-3 dzien bo u nas jest dosc cieplo, maly duzo pije i sie poci. Po co ma czuć dyskomfort, a mnie to dużo nie kosztuje zebyu mial świeżą Pozdrawiam Odpowiedz Link
babajagaa Re: codziennie swieza pizamka?? 24.09.08, 11:29 Co 2-3 dni zakladam czysta,chyba ze jest BRUDNA to wtedy zmieniam na nowa. Odpowiedz Link
babajagaa A tak na marginesie 24.09.08, 11:40 ile macie pizamek bo ja 4 ,pore ciuszki 2 razy w tygodniu,gdybym zmieniala codziennie musialabym miec 7 Odpowiedz Link
lilka.k Re: A tak na marginesie 24.09.08, 11:43 Chyba mam po 3 sztuki, ale piore codziennie, wiec nie ma to znaczenia dla mnie ilosc ;) Odpowiedz Link
zorkaa no to ja choduję brudaska;) 24.09.08, 11:55 bo jakoś tak co 5 dni zmieniam tymkowi piżamkę:) Odpowiedz Link
anikag Re: codziennie swieza pizamka?? 24.09.08, 12:36 Również zmieniam codziennie, choć ostatnio zdarza mi się czasem i dwa razy jedną nałożyć, bo mi pranie schnie kiepsko:( Miałam sporo piżamek, ale teraz mi wyrósł olbrzym i muszę dokupić. Odpowiedz Link
asienka185 Re: codziennie swieza pizamka?? 24.09.08, 12:49 Ja zmianiam co 5 dni, jeżeli nie pobrudzi się ani nie zasika. Zuzia w piżamce ani nie je ani nie chasa z rana, bo gdy tylko sie obudzimy to sie przebieramy;-) Odpowiedz Link
olus-ia80 Re: codziennie swieza pizamka?? 24.09.08, 12:54 codziennie świeża piżamka i codziennie po nocy świeże body bo już mu zakładam bo zimno się zrobiło Odpowiedz Link
aurinko Re: codziennie swieza pizamka?? 24.09.08, 13:53 Ja też zmieniam codziennie, tak samo jak i swoją koszulkę nocną. Piżamy traktuję jak bieliznę osobistą, stąd ta mania zmiany każdego dnia. Odpowiedz Link
margaritka27 Re: codziennie swieza pizamka?? 25.09.08, 14:29 maly ma 3 sztuki wiec tak co 2-3 dni zmieniam.W lato zmienialam codzien. Odpowiedz Link
klaudia020707 Re: codziennie swieza pizamka?? 24.09.08, 14:11 juz nie, teraz zmieniam co 2-3 dni Odpowiedz Link
a.zaborowska1 Re: codziennie swieza pizamka?? 24.09.08, 14:44 Co dwa trzy dni. No chyba że się pobrudzi czymś no to wtedy świerza. Odpowiedz Link
aga_n20 Re: codziennie swieza pizamka?? 24.09.08, 14:46 Zmieniam różnie, co 3 dni, a czasami i codziennie, a nawet zanim pójdzie spać to i ze dwa razy musze mu zmienić bo obsika się, albo i zdarza się że kupa gdzieś bokiem pójdzie, mamy 3 piżamki dwuczęściowe, 3 jednoczęściowe, i 2 pary bawełnianych spodenek i do nich kładę body Odpowiedz Link
beetaa Re: codziennie swieza pizamka?? 24.09.08, 16:34 ja zmieniam czasem codziennie, czasem co 2-3 dni, zalezy od pogody, tego czy sie zabrudzi, i naturalnie jak pranie schnie. Odpowiedz Link
kamila_m_g Re: codziennie swieza pizamka?? 24.09.08, 19:00 Codziennie zmieniałam może przez pierwszy miesiąc, maksymalnie dwa miesiące.... A teraz przeważnie ze zmianą pościeli, czyli tak co 5-7 dni. Ale ona po kąpieli od razu zasypia, a rano od razu jest ubierana, więc nawet nie ma jak jej pobrudzić, pocić też nie za bardzo, bo śpi na wierzchu. No i tylko jak śpi w ciągu dnia, po południu to budzi się z płaczem spocona, w nocy ani rano tak się nie dzieje. Ale czytając wasze wpisy zaczynam się zastanawiać, czy nie za rzadko..... Odpowiedz Link
bobimax Re: codziennie swieza pizamka?? 24.09.08, 19:16 Ja średnio co 4 dni chyba że się pobrudzi. Odpowiedz Link
ja-goda1 Re: codziennie swieza pizamka?? 25.09.08, 11:13 U nas tez codziennie, ale to nie piżamka tylko body z długim. Rano zmieniam pieluchę i ubieram gacie i tak chodzi do południa. Potem daję nowe body przed spacerem, chyba że wcześniej się ubrudzi. Tak wiec codziennie, choć gdyby spał w prawidziwej pizamce to chyba przyjełabym system Borówki, jedna na dwie noce:) Odpowiedz Link
dagi.ww Re: codziennie swieza pizamka?? 25.09.08, 12:18 Ja też kiedyś zmieniałam codziennie, a teraz co 2-3 dni, nie rzadziej. No chyba, że jak wszystkie - coś się przydarzy ;)) Odpowiedz Link
ab_78 Re: codziennie swieza pizamka?? 25.09.08, 13:24 my zmieniamy teraz na jesien co 2-3 dni. Odpowiedz Link