patrice7 20.10.08, 17:20 Włłasnie doczytałam ,ze jestes we Wrocławiu ! Ty jędzo dlaczego sie nie przyznajesz??:)) Kiedy masz czas na spotkanie w naszym gronie?:) Do kiedy jestes? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ab_78 o kurcze! 27.10.08, 15:10 ale numer, patrze a tu post do mnie, niestety jestesmy juz spowrotem w domu,w sobote 25.10. lecielismy do Niemiec. Ja bedac w Polsce mama dosc ograniczony dostep do neta i pech chcial ze dopiero dzis zobaczylam ze do mnie pisalas Patrice. Az milo mi sie zrobilo na mysl o spotkaniu z Wami, zaluje ze nie zagladalam na forum regularnie. Dupa ze mnie bo teraz dosc dlugo bylam i przeciez moglam stad przed wyjazdem ustawic sie i napisac do kiedy bede itd, ale madryzawsze po szkodzie. Hmmm, nie pozostaje nic innego jak nastepnym razem dac znac w pore. Co obiecuje niniejszym!!! Pozdrawiam! Odpowiedz Link
patrice7 Re: o kurcze! 27.10.08, 15:14 No kurcze jak nic! :) Zupełna gafa czemu nie napisałas wczesniej ,ze bedziesz! :) Miło byloby sie spotkac. Nastepnyym razem nie popuszcze ;) Kiedy znow bedziesz? Odpowiedz Link
ab_78 :) 27.10.08, 16:14 narazie wiem ze poczatek grudnia,ale nie wiem czy juz do Swiat zostaniemy czy jeszcze raz do Niemiec przed Swietami wrocimy. Odpowiedz Link
patrice7 Re: :) 03.01.09, 10:55 I co? i znow naobietnicy sie skonczylo! ;) Nieladnie nieladnei Odpowiedz Link