burdziaa herbata jasminowa 27.10.08, 07:33 siedze i jednym palcem klikam-druga reka z herbatka,a cycek pod lampa Zeptera :) Odpowiedz Link
lilka.k Re: herbata jasminowa 27.10.08, 07:36 Srednia noc, wiec kawa juz stoi na stole. Kazalam wcozraj mezowi zabrac laptopa mojego, bo chce odwyku. POtrzebuje go. Nie zabral komputera tylko zasilacz, ale mam jeszcze 3,5 godziny pracy na bateri ;). Posatram sie jednak zaraz go wylaczyc i zrobic sobie odwyk. Odpowiedz Link
babajagaa Re: kawa gotowa 27.10.08, 07:47 Siedze niewyspana,nic mi sie niechce bo Olaf wstal o 6!! wiedzialam ze tak bedzie a teraz oglada Leniuchowo-jedyna bajka ktora go zainteresuje,maz do pracy pojechal wczesniej i nawet nie dal mi sie wyspac-jestem zalamana-kawyyyyyy Odpowiedz Link
maniulka_25 Re: kawa gotowa 27.10.08, 07:50 A ja jestem nie do życia. Gardło boli, nos zatkany, zatoki bolą... Oczywiście żadnych leków :-( I cały dzień przede mną. Koszmar ! Nawet miała sąsiadka zabrać Julkę na spacer, na 2,5 godziny. Ale za oknem leje... Odpowiedz Link
patrice7 Re: kawa gotowa 27.10.08, 10:14 A ja mam sie dobrze:) Własnie zasiadlam z kawa. Pogoda tylko taka jakas niefajna jest :( Lilka to dlatego nie ma Cie na gg hahaha Odpowiedz Link
a.zaborowska1 Re: kawa gotowa 27.10.08, 10:43 kawusia wypita @ przyszła a razem z nią wielka ochota na sprzątanie więc korzystam :-)) Wywalam stare kwiatki okna pomyje, zaległe szafki (to mój plan na ten tydzień). W sumie to i dobrze bo we Wszystkich Świętych trochę gości będzie Odpowiedz Link
joasia83m Re: kawa gotowa 27.10.08, 10:55 i ja nareszcie kawusiam w domu, co weekend gdzies jezdzimy, az sie powoli tym mecze.wczorajszy pobyt u tesciowej mnie wykonczyl;) w dodatku dawid przeziebiony:( dobrego tygodnia Wam zycze! Odpowiedz Link
klaudia020707 Re: kawa gotowa 27.10.08, 11:05 My już po śniadaniu, popijam właśnie kawę i zajadam się pyyyyszzznnnyyym sernikiem tiramisu, rewelacja. Polecam mojewypieki.blox.pl/2008/10/Sernik-Tiramisu.html Za oknem pada śnieg, piękne duże płatki śniegu niestety przeplatane z deszczem. No i zima do nas zawitała na całego. pozdrowienia Odpowiedz Link