becik1 03.11.08, 20:12 mam pytanko co do tych farb do malowania po kafelkach i w wannie to sa jakies specjalne??? i gdzie je kupie w sklepie papierniczym dostane???? Chetnie sprawilabym moim dzieciaczka cos takiego Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilianak1 Re: do lilianak 1 03.11.08, 21:31 www.allegro.pl/item471097132_kredki_do_zabawy_w_kapieli_ses_creative_2.html Ja mam dokładnie takie. Kupiłam je w AKPOLu (ogólnopolska sieć hurtowni) za 19,90zł. Wogóle ta firma SES ma różne fajne rzeczy typu koraliki do robienia biżuterii, odlewy gipsowe wraz z farbkami i formami, farbki do malowania w kąpieli wraz ze stempelkami dla młodszych maluchów, zestawy do robienia ramek do zdjęć itd. No i są w przystępnych cenach. Ja jestem zadowolona, dzieci nie mają uczulenia na kredki i farbki do kąpieli. I na gips też nie :) Ja polecam. Odpowiedz Link
lilianak1 Re: do lilianak 1 03.11.08, 21:38 www.mervil.pl/index.php?option=com_productbook&func=viewcategory&Itemid=41&catid=9 tu chyba będzie pełna oferta Odpowiedz Link
becik1 Re: do lilianak 1 04.11.08, 20:04 dzieki bardzo ja na pewno im to sprawie albo jakas ciocia kupi bo Macko ma wlasnie niedlugo imieninki Odpowiedz Link