patrice7 08.11.08, 14:32 Polećcie pizzerie z dobra i niedrogą pizzą:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blanka0 Re: Wrocław 08.11.08, 14:37 moi sasiedzi maja pizzerie na swojcu, to chyba iedaleko ul. Miloszycka, dowozą tez, jak bedziesz chciala dam numer Odpowiedz Link
blanka0 Re: Wrocław 08.11.08, 14:38 czasdzieci.pl/wroclaw/katalog/id,3047001-_queens_pizzeria.html Odpowiedz Link
patrice7 Re: Wrocław 08.11.08, 15:07 Dzieki Blanka,ale oni tam nie maja oferty:( Wiec skad mam wiedziec co wybrac?:) Odpowiedz Link
blanka0 Re: Wrocław 08.11.08, 15:15 no niestety, nie maja pelnej strony internetowej, moze niech ci powiedza jakie maja a przy 1 dostawie zostawia oferte wiesz to taka mala, ale dobra pizzeria Aska robila kursy w warszawie wiec naprawde dobra pizza Odpowiedz Link
patrice7 Re: Wrocław 08.11.08, 15:24 Kurde ,ale co mam zamowic jakl nie widze jakie ceny i skladniki:( szkoda. Własnie tego nie rozumiem,jak w dzisiejszych czasach można nie miec strony internetowej lokalu,który opiera sie w połowie na zamówieniach telefonicznych. Odpowiedz Link
patrice7 Re: Wrocław 08.11.08, 15:50 bravo na grunwaldzie niestety ma beznadziejna.:(( Oregano nie znam .popatrze Wybacz za literówki, ale to z emocji... :D Moje szczęście rzeczy dla dzieci Odpowiedz Link
lilka.k Re: Wrocław 08.11.08, 19:10 Pati, dzwonisz do pizerii, mowisz, ze chcesz na pizzy bekon, ser czy co tam chcesz i juz. I po ile ci taką zrobią? zaproponują cos zawsze. Ja zawze tak robie jak nie pamietam menu. Mowie na co mam akurat ochote. Ta quen jest ok, bo stolowalam sie w niej gdy moja firma miala kilkanascie metrow dalej swoją siedzibę Odpowiedz Link
blanka0 Re: Wrocław 08.11.08, 21:21 rzeczywiscie lika mialas ich po sasiedzku, :-) musze powiedziec im o tej stronie w intenecie Odpowiedz Link
patrice7 Re: Wrocław 08.11.08, 22:09 Blanka powiedz koniecznie:)( No nie wiem ,mam zrycie na tym punkcie, nie lubie sie wypytywac itd. Dzwonie mowie nr i już. Pod tym względem mam takie zrycie :) Odpowiedz Link
ab_78 Pizzeria Roma, 09.11.08, 12:12 nie wiem jaka to ulica, ta od dworca glownego do galerii dominikanskiej, tam po prawej stronie jest ta pizzeria, malutka ale od zawsze super pizze robia, naprawde polacam, Odpowiedz Link
blanka0 Re: Pizzeria Roma, 09.11.08, 12:44 Roma ma tradycje, robia super extra pizze od wiellu wielu lat ul Kołłątaja Odpowiedz Link
burdziaa Re: Pizzeria Roma, 09.11.08, 18:04 ale ja mam wspomnienia z tej Romy :) chodziłam tam z chłopakiem na randki, dawne dzieje- ale pamietam,ze smacznie było :)))) Odpowiedz Link