narttu 15.11.08, 09:10 maz z ida i mania zapakowani do auta i pojechali gdzies w las z tesciowa a ja mam kilka godzin laby na hobby. zadnego sprzatania i pracy :D Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
burdziaa :)))) 15.11.08, 09:16 czekałam na Twoj sygnał :) pędzle w dłon i do dzieła! Ja tez własnie koncze obraz, ale juz zmykam bo obiad bo zakupy ble ble ble Odpowiedz Link
silvii Re: :)))) 15.11.08, 09:50 a ja dzisiaj tylko ble ble ble... za to w doborowym towarzystwie :) cała trójeczka razem :) sorry... piąteczka! bo jeszcze dwa psy przecież... :) Dan znalazł nową zabawkę... szuranie krzesełkiem po podłodze... i zaczyna mnie tym do szału doprowadzać... nie próbuję nawet myśleć o sąsiadach ;)))) chyba muszę podkleić nogi filcem... nogi krzesełek... ;P Silvii & Dan Odpowiedz Link
lilka.k Re: :)))) 15.11.08, 09:52 filcy dobra sprawa, sama mam ze względu na podloge, bo sąsiadow pod spodem nie mam..jak dobrze, jak dobrze..nie musze upominac chlopakow... A moje dzieci dzis to są nie do zniesienia. a ja sama, Piotra nie ma...nie umiem ich ogranąc. ide na snaidanie...tosty z dżemem, mniam, mniam.. Odpowiedz Link
lilka.k aaaa, i jeszcze to dla was... 15.11.08, 09:53 www.wesolowska.pl/wp-content/uploads/2008/11/crw_4474.jpg natchnelo mnie rano, zrobilam takie zdjecie..milego dnia! Odpowiedz Link
dmgr Re: aaaa, i jeszcze to dla was... 15.11.08, 10:13 Lilka fota cudna aż się moje dzieci uśmiały. U nas tak dziwnie bo M pojechał na cały weekend się szkolić i w nocy byliśmy sami (dzieci o dziwo spały całą noc i się wyspałam). Śniadanie zjedliśmy, poszliśmy na spacer i zakupy (ledwo to wniosłam na 2 piętro z Pawłem) a potem do pomocy i towarzystwa przyjeżdża teściowa, mam w planie robić pierogi bo dawno nie miałam siły żeby robić a mam teraz nowe leki, po których czuję się jakoś trochę lepiej i tak sobie postanowiłam. Z filcem też muszę zastosować bo w kuchni taborety jeżdżą ciągle. A kawki to dzisiaj nie piłam jeszcze co dziwne bo zazwyczaj kawa jest po pierwszej dawce leków a dziś już dwie i nic. Lecę robić! Miłego dnia! Odpowiedz Link
patrice7 Re: śliczne Sylwia! 15.11.08, 11:28 Sylwia Ty to jrstes pomysłowy Dobromir :)) Odpowiedz Link
lilka.k Re: śliczne Sylwia! 15.11.08, 11:30 POmyslowy Dobromir to ulubiona bajka z dziecinstwa mojego męża :) Dzieki laski :) Odpowiedz Link
burdziaa herbatka tez malowana- zdjęcie :) 15.11.08, 11:42 www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/077ea8383de552f0.html włanie mam przerwe bo mi warstwa schnie i zrobiłam sobie nowa pyszna herbatke z jezynami leśnymi :) Odpowiedz Link
lilka.k Re: herbatka tez malowana- zdjęcie :) 15.11.08, 11:47 Cudowne! Kolory przepiekne...rewelacja! Odpowiedz Link
burdziaa Re: herbatka tez malowana- zdjęcie :) 15.11.08, 11:50 dzieki - od razu czlowiek nabiera chęci do pracy, idę więc na górkę :) Odpowiedz Link
burdziaa Nartu zrelaksowałaś się dzisiaj :)? 15.11.08, 17:08 udało sie cos zmalowac:)? Odpowiedz Link
a.zaborowska1 burdzia lilka 15.11.08, 18:14 artystki z was :-)) Burdzia piękne dzieło. Ja mam słabość do aniołów ale żadnego nie mogę mieć w domu. Taka dziwna jestem pod tym względem :-/ U nas młody jest zagiloszony na maxa. Spróbuje jeszcze do jutra go podleczyć na własną rękę (gorączki nie ma) a jak nie przejdzie to w poniedziałek lekarz. Mi co prawda nie udało się stworzyć dzisiaj żadnego dzieła ale załatwiłam sobie długo czekaną wizytę u mojej kochanej gin. przebadałam się kąpletnie :-)) jeszcze tylko badania tarczycy i plan który sobie założyłam na ten rok będzie wykonany :-)) Odpowiedz Link