narttu 18.11.08, 06:44 nie wyspalam sie ale juz trzeba siadac do roboty. Ida jeszcze dosypia. Mania lazi smetnie po katach i sie lize bo wlasnie pierwszy raz dostala cieczke. Moja szczeniaczek jest juz duza suczka :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilka.k Re: zieew..kawa 18.11.08, 07:18 Kawa. na dworze 0 stopni, czas na zimowe buty i cieple kutki, czapki, rekawiczki..zima przyszla.. Odpowiedz Link
kalinka-pl Re: zieew..kawa 18.11.08, 07:21 Wreszcie chwila czasu na forum. Starszak spędził noc w przedszkolu, wczoraj miał obietnicę zuchową i biwak. Na dworze ujemna temp., trzeba szyby skrobać w samochodach. Mała jeszcze śpi, więc nadrabiam zaległości i czytam forum :) Odpowiedz Link
a.zaborowska1 U nas noc do bani :-/ 18.11.08, 07:29 spałam 2,5 godz. łącznie biorąc. Młody stękał i płakał do 4.00 w końcu dałam mu Ibufen. I zasnął to pies zaczął taranować drzi żeby wejść do mojego pokoju wtrynżolić się pod moja pierzynkę :-// Podejrzewam, że nie posłużył nam ten syrop z cebuli, który tak chętnie Maciuś wypił :-(( w sumie z jego ważliwością żołądka byłam naiwna jak myślałam że nie będzie po cebuli kłopotów. Przyjedzie dzisiaj na 9.30 do nas pani doktor zobaczymy co powie co tam nic nie świszczy. Moja sunia eż dostanie cieczki niedługo. Odpowiedz Link
zabka11 Re: Dzień dobry wszystkim:) 18.11.08, 07:33 Ja tez nocka z przerywnikiami:(, zreszta mało która nie jest! Janiek ogląda Vh1(Rock Your BABY),pozawijany w kołderki na fotelu, proszę bardzo:) fotoforum.gazeta.pl/3,0,1558787,2,1.html Mroźno już we Wrocku się zrobiło, mąż szybki skrobał rano;) I do roboty trzeba sie brać, mam nadzieję, że Dawidek zdrowy i popracuję=zarobię trochę! Życzę wszystkim miłego dnia! Odpowiedz Link
a090707 Re: Dzień dobry wszystkim:) 18.11.08, 07:38 Ja juz sie szykuje do drugiej kawy, u nas -4 stopnie, ale duzo slonca. Maly mi rosnie jak na drozdzach i obawiam sie, ze nasz nowy kombinezon nie starczy do konca zimy. Odpowiedz Link
blanka0 Re: Dzień dobry wszystkim:) 18.11.08, 07:44 lilka jakie 0 stopni, o 6 rano na moim termometrze bylo -4 koszmar Odpowiedz Link
lilka.k Re: Dzień dobry wszystkim:) 18.11.08, 07:47 ja tam o 6 jeszcze spalam ;)...o 7 bylo 0 stopni :), ma byc dzisiaj zimno tak czy siak..jakies chyba 6.. Odpowiedz Link
lilka.k Re: Dzień dobry wszystkim:) 18.11.08, 07:48 a wczoraj na spacerze wytrzymalam 15 minut! i wrocilam z nimi do domu..za slabo sie ubrałam sama..chlopakow tez dzisiaj opatule i chyba ochraniacze na nozki zaloze do wozka.. Odpowiedz Link
burdziaa Herbatka gorąca 18.11.08, 07:52 bo w domu zimno- a Julek nie ma butów zimowych na spacer, zła jestem ze jeszcze nie kupilismy- brrrr a tyle spraw dzis musze załatwic, dobrze ze mam ochraniacz zimowy chociaz do wózka, chyba tez załoze. Miłego dnia! Odpowiedz Link
qwoka herbata 18.11.08, 08:06 w Lublinie też zimno strasznie brrr.... Wszyscy do pracy pospóźniani, bo nie spodziewali się rannego skrobania samochodów:) Ja sie właśnie ogrzewam herbatką grapefruitową, bo jeszcz nie odmarzłam. Odpowiedz Link
klarysa007 Re: herbata 18.11.08, 09:03 Ja już po herbacie, śniadaniu dla babci i dzieciaków. Zaraz idziemy do sklepu, muszę też załatwić kilka zaległych spraw, a że zimno to trzeba Młodej kozaczki wyciągnąć. A w nocy dzieci spały za to do babci wstawałam chyba ze 4 razy, gorzej się czuła. Strasznie jestem niewyspana, boli mnie głowa :( Odpowiedz Link
dorka3078 Re: herbata i kawa 18.11.08, 09:25 ja juz po kawie i herbacie ,też zimno u nas jak nie wiem byłam o 7.30 odprowadzić Klaudię na przystanek to się ubrałam we wszystko co możliwe czapka rękawiczki szalik,Klaudii też nawyciągałam,tak myślę że czas wyciągnąc kombinezon dla małej Odpowiedz Link
silvii Re: zieew..kawa 18.11.08, 10:12 też się dosiadam na chwilę... oj ciężki dzień przed nami... młody nie chciał zjeść porannego mleka... drugie śniadanie tylko glamną... chodzi i marudzi tak, że mam ochotę go rozszarpać... :((((( a tyle planów dzisiaj mieliśmy no... Silvii & Dan Odpowiedz Link
patrice7 Re: zieew..kawa 18.11.08, 10:15 W ciagu dnia ma byc max 3 stopnie. Dramat . Nienawidzę zimna i marznięcia. Noc ciężka,Malwina budziłą się z gorączką ,płakała. Kawa dzis bardzo wskazana. Odpowiedz Link
klaudia020707 Re: zieew..kawa 18.11.08, 11:15 Ja też kawę popijam. U nas dzisiaj cieplej, cicho i tak jakoś sennie, niebo usłane grubą warstwą chmur. Nocka minęło w miarę spokojnie, nie wiem dlaczego ale każdej nocy popłakuje tak po 4 nad ranem, czasami wstaje ale odłożona zaspypia ponownie. Dzisiaj zrobiła mi niespodziankę i obudziła się o 8:30. Jeszcze niecałe 3 tyg i Mikołaj zapuka do naszych drzwi a potem już tylko czekać na styczeń, na styczeń...........uuuuuu daleko do stycznia buuuuu Odpowiedz Link